Competities eSports House 010 van start met 11 partners

2 november 2017 // eSports
Competities eSports House 010 van start met 11 partners
Na de start van de Dutch College League open qualifiers en de uitzendingen Inside eSports op 2 oktober, start het eSporthouse 010 vandaag met de eerste competitie en uitzendingen van Inside eSports uit hun eSports programma: de Mijndomein Masters(CS:GO). 

De competitie wordt gestart met 11 partners. Naast Acer, Taco Bell en Axe die hun partnerships verlengen en uitbreiden zijn Mijndomein en Trust verbonden aan de Mijndomein Masters; Mijn domein als naamgevend sponsor en Trust heeft het prijzengeld van 7.000 euro beschikbaar gesteld. De volgende leveranciers hebben zich aan eSports House 010 verbonden: Klupp Sportswear, Vertagear en VLS . En Speedseats heeft zich specifiek verbonden aan de Dutch College League.  Vertagear  staat ook garant voor het prijzengeld van de Dutch Dota Championships.
Als mediapartners is een samenwerking aangegaan met Fox sports, Twitch en Sportnieuws.nl.
Gesprekken met een aantal potentiele partners worden op dit moment nog gevoerd en we hopen voor de start van de competities nog minimaal 5 partners aan eSports house 010 toe te kunnen voegen.

Vliegende start
eSports House 010 heeft vanaf begin juli een vliegende start gemaakt in de oude Gaskoepels in Feijenoord Rotterdam door een aanzienlijke bijdrage vanuit Citylab 010 van de gemeente Rotterdam vanuit een initiatief van Nolan Noordzij.
Later deze maand volgen nog de Dutch Dota Championships(Dota 2) op 21 november en de Dutch College Premier League (League of Legends) op 22 november. Alle competities zijn live te volgen in het programma inside eSports op Fox Sports, en online op twitch.tv/insideesportstv.
Naast de competities vinden er in het eSports House 010 ook Bootcamps plaats; Ecco Zulu en Trust Gaming hebben al van deze mogelijkheid gebruik gemaakt. Invitationals  en Locale tournooien met een game type en verdeeld over 4 speeldagen staan op het programma voor februari 2018 en verder. 
Vanuit eSports House 010 zal in de winterstop als pilot samen met Rotterdam Sport Support de Dutch E soccer League Rotterdam plaats vinden bij 6 Rotterdamse plus clubs met FIFA 18.

eSports House 010 is een initiatief van Gamers First een E sport media Marketing bureau van Joost Roset en Wim Noordzij. Voor de communicatie rondom alle eSports house 010 activiteiten is een samenwerking aangegaan met Speco en TDE.
Doelstelling is om met alle stakeholders in eSports Land in de komende jaren eSports op een hoger en professioneel niveau te brengen waarbij samenwerking en cross overs prioriteit hebben om het eSports landschap in Nederland verder vorm te geven.
Meer over (tags): Sponsorcontracten,
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring.

Laatste nieuws

18 maart 2018
De staat van sponsoring: thematafels
Pijl
Op 19 april vindt het jaarlijkse Sponsorreport congres plaats in de Philharmonie in Haarle...
17 maart 2018
Ziggo en Max Verstappen breiden partnership verder uit
Pijl
Middels een driejarige samenwerking wil Ziggo Max Verstappen verder ondersteunen in zijn...
17 maart 2018 // Sport
17 maart 2018
Vibes of the week #11
Pijl
Van de Paralympische Spelen tot (nieuwe) sponsordeals. Lees het in de Vibes of the Week va...
17 maart 2018 // Sport
17 maart 2018
Philips hoofdsponsor Young Impact Celebration
Pijl
Woensdag 6 juni vieren ruim 10.000 jongeren in Rotterdam Ahoy dat ze in actie zijn gekomen...
17 maart 2018 // Maatschappij
16 maart 2018
Samenvattingen Eredivisie blijven bij NOS
Pijl
De samenvattingen van de Eredivisie zijn ook de komende vier seizoenen bij de NOS te zien...
16 maart 2018 // Media // Sport