Energiedirect.nl eerste partner PSV eSports

4 oktober 2017 // eSports
Energiedirect.nl eerste partner PSV eSports
Energiedirect.nl heeft zich als partner verbonden aan PSV eSports. De energieleverancier is daarmee de eerste partner binnen het eSports domein van PSV. 

De samenwerking gaat per direct in en stelt PSV in staat haar eSports activiteiten verder te ontwikkelen en professionaliseren. eSporters van de club – Romal Abdi en Ali Riza Aygün – kondigden mede op initiatief van energiedirect.nl direct een spraakmakende battle aan.

Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, is trots op het partnership. "eSports is een wereld die zich in enorm tempo ontwikkelt en waarin wij grote ambities hebben. Met energiedirect.nl hebben wij een partner gevonden die past bij deze ambities. Wij willen op een innovatieve manier actief zijn binnen het eSports domein en we zijn blij dat energiedirect.nl hier samen met ons in wil investeren. Op korte termijn zullen fans meer van de samenwerking zien, als we bijvoorbeeld onze eSports Box in het Philips Stadion openen. Vanaf die plek kunnen we dag in dag uit eSports-content produceren en activiteiten voor fans organiseren.”

Voor energiedirect.nl is de stap naar eSports een logische. Mark van Zon, commercieel directeur van het energiebedrijf: "Wij zijn hoofdsponsor van heel PSV. ESports hoort daarbij. Daarbij zijn wij een speler met sterke online en digitale focus. De passie waarmee PSV zich op dit vlak ontwikkelt, spreekt ons aan en daaraan willen we ons steentje bijdragen. Bovendien geeft eSports ons nóg meer mogelijkheden om fans dichter bij de club te brengen. Dat is voor ons een belangrijke pijler in alles wat we doen met PSV. We zien daarom uit naar de opening van de eSports Room en momenten waarop fans het gaan opnemen tegen de eSporters van PSV.”

Gerbrands en Van Zon ondertekenden de samenwerking in het bijzijn van Romal Abdi en Ali Riza Aygün, die onlangs werd aangesteld als tweede eSporter van PSV.

Energy Battle 
De kersverse hoofdsponsor kondigt direct een Energy Battle aan. Energiedirect.nl is de eerste hoofdsponsor uit de energiebranche die  ook het eSports domein van haar club omarmt. Romal Abdi en Ali Riza Aygün daagden de eSporters van de andere eredivisieclubs met energieleveranciers als sponsor (Feyenoord - Qurrent, FC Twente - Pure Energie, sc Heerenveen - Groenleven) uit het in een eendaags toernooi tegen elkaar op te nemen. Ali Riza Aygün: "Quinten, Tony en Niels: be prepared!”Meer over (tags): Sponsorcontracten,
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring.

Laatste nieuws

21 september 2018
BMW verbindt zich aan Dam tot Dam Park 2018
Pijl
Vanaf 2018 is Dusseldorp BMW vanuit haar vestiging in Zaandam de allereerste automative pa...
21 september 2018 // Sport
21 september 2018
Vibes of the Week #38
Pijl
Het was de week van de twee ‘James Deans’ van de Nederlandse sport: Jeffrey Herlings en Ma...
21 september 2018 // Sport
20 september 2018
Quote en Players United presenteren duurste voetbalteam ter wereld
Pijl
Op zondag 24 september neemt een selectie van Quote 500-leden het in een unieke wedstrijd...
20 september 2018 // Maatschappij // Sport
20 september 2018
Robeco Summernights worden BankGiro Loterij ZomerConcerten
Pijl
De zomerprogrammering van het Koninklijk Concertgebouw heet voortaan BankGiro Loterij Zome...
20 september 2018 // Kunst & cultuur
19 september 2018
KNSB en commerciële teams bereiken overeenstemming licenties
Pijl
De KNSB heeft met commerciële teams in het langebaanschaatsen een nieuwe licentieovereenk...
19 september 2018 // Sport