Inschrijvingen vierde editie Belgian Sponsorship Forum geopend

Inschrijvingen vierde editie Belgian Sponsorship Forum geopend
Belgian Sponsorship Forum is voortaan de overkoepelende naam van twee van Belgisch belangrijkste marketingevents: SponsorLive en de Belgian Sponsorship Awards. 

Het Belgian Sponsorship Forum is een alomvattende sponsorship showcase event. Het beste uit de voorbije edities van SponsorLive en de Belgian Sponsorship Awards blijft bewaard, maar het Belgian Sponsorship Forum bundelt nu alles op één dag en maakt het geheel krachtiger.

Op donderdag 15 maart 2018 op een gloednieuwe locatie in Brussel, DocksDome. Het Forum gaat Ďs middags van start met een grote sponsorship conferentie waarbij de deelnemers rechtstreeks in debat kunnen treden met key players uit de Belgische en internationale sponsorwereld. Aansluitend, vanaf 18u30, wordt de deelnemers een walking dinner aangeboden Ė ideaal om te netwerken! Ė gevolgd door de uitreiking van de Belgian Sponsorship Awards. Axel Lintermans, vicepresident Sponsorship Europe bij Mastercard, is de voorzitter van de 7-koppige jury, waarin ook ex-proftennisster en de huidige Belgische Fed Cup-kapitein Dominique Monami zal zetelen.

Indienen cases
Inschrijven voor het Belgian Sponsorship Forum en een case indienen voor de awards kan vanaf nu. De fee bedraagt 250 euro, alles inbegrepen. Wie geen case indient, betaalt slechts 200 euro. De Belgian Sponsorship Awards belonen de beste sponsoringcases van het afgelopen jaar, zes in totaal. Best Sponsorship Activation, Best Sport Sponsorship, Best Societal Sponsorship, Best Employee Engagement en twee nieuwe categorieŽn: Best Entertainment Sponsorship en Best Rightsholder.

De twee nieuwe prijzen zorgen ervoor dat het Belgian Sponsorship Forum een nog breder publiek zal mogen verwelkomen. Het Belgian Sponsorship Forum houdt zo de vinger aan de pols in een voortdurend evoluerende wereld waarin marketeers uitgedaagd worden om continu te blijven innoveren in de wijze waarop ze sponsorships inzetten in hun marketing.

Meer info en inschrijven via www.sponsorshipforum.be.
Twitter: @BelSponsForum
LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/27005421/ 

Belgian Sponsorship Forum is een organisatie van Golazo Consulting, met de erkenning van de European Sponsorship Association. Nielsen, wereldleider in sports marketing research, is main partner van het event. AG Insurance, BNP Paribas Fortis, Delhaize, ING, de Nationale Loterij, Telenet en Proximus zijn de officiŽle partners van het Belgian Sponsorship Forum.

Meer over (tags): Awards, Evenementen,
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Laatste nieuws

17 januari 2018
Eerste sprekers aangekondigd voor Sponsorreport Jaarcongres
Pijl
Thomas van Schaik, Manager Marketing en Commercie NOC*NSF; Bart Rutten, algemeen directeur...
17 januari 2018 // Entertainment // Kunst & cultuur // Sport
17 januari 2018
UEFA Europa League blijft bij Fox Sports
Pijl
FOX Sports zendt ook de komende drie jaar de UEFA Europa League live uit. De sportzender h...
17 januari 2018 // Media // Sport
16 januari 2018
DEGIRO nieuwe hoofdsponsor Rugby Nederland
Pijl
Vanaf 1 januari is DEGIRO de nieuwe hoofdsponsor van Rugby Nederland. De overeenkomst is a...
16 januari 2018 // Sport
12 januari 2018
Schaatsploeg Team LottoNL-Jumbo verlengt partnership met Capital Advertising
Pijl
Schaatsploeg Team LottoNL-Jumbo en Capital Advertising hebben deze week hun samenwerking ...
12 januari 2018 // Media // Sport
12 januari 2018
TOTO naamgever KNVB Beker
Pijl
TOTO wordt naamgever van de KNVB Beker en verlengt het sponsorcontract tot en met 2022.
12 januari 2018 // Sport