Inschrijvingen vierde editie Belgian Sponsorship Forum geopend

Inschrijvingen vierde editie Belgian Sponsorship Forum geopend
Belgian Sponsorship Forum is voortaan de overkoepelende naam van twee van Belgisch belangrijkste marketingevents: SponsorLive en de Belgian Sponsorship Awards. 

Het Belgian Sponsorship Forum is een alomvattende sponsorship showcase event. Het beste uit de voorbije edities van SponsorLive en de Belgian Sponsorship Awards blijft bewaard, maar het Belgian Sponsorship Forum bundelt nu alles op één dag en maakt het geheel krachtiger.

Op donderdag 15 maart 2018 op een gloednieuwe locatie in Brussel, DocksDome. Het Forum gaat Ďs middags van start met een grote sponsorship conferentie waarbij de deelnemers rechtstreeks in debat kunnen treden met key players uit de Belgische en internationale sponsorwereld. Aansluitend, vanaf 18u30, wordt de deelnemers een walking dinner aangeboden Ė ideaal om te netwerken! Ė gevolgd door de uitreiking van de Belgian Sponsorship Awards. Axel Lintermans, vicepresident Sponsorship Europe bij Mastercard, is de voorzitter van de 7-koppige jury, waarin ook ex-proftennisster en de huidige Belgische Fed Cup-kapitein Dominique Monami zal zetelen.

Indienen cases
Inschrijven voor het Belgian Sponsorship Forum en een case indienen voor de awards kan vanaf nu. De fee bedraagt 250 euro, alles inbegrepen. Wie geen case indient, betaalt slechts 200 euro. De Belgian Sponsorship Awards belonen de beste sponsoringcases van het afgelopen jaar, zes in totaal. Best Sponsorship Activation, Best Sport Sponsorship, Best Societal Sponsorship, Best Employee Engagement en twee nieuwe categorieŽn: Best Entertainment Sponsorship en Best Rightsholder.

De twee nieuwe prijzen zorgen ervoor dat het Belgian Sponsorship Forum een nog breder publiek zal mogen verwelkomen. Het Belgian Sponsorship Forum houdt zo de vinger aan de pols in een voortdurend evoluerende wereld waarin marketeers uitgedaagd worden om continu te blijven innoveren in de wijze waarop ze sponsorships inzetten in hun marketing.

Meer info en inschrijven via www.sponsorshipforum.be.
Twitter: @BelSponsForum
LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/27005421/ 

Belgian Sponsorship Forum is een organisatie van Golazo Consulting, met de erkenning van de European Sponsorship Association. Nielsen, wereldleider in sports marketing research, is main partner van het event. AG Insurance, BNP Paribas Fortis, Delhaize, ING, de Nationale Loterij, Telenet en Proximus zijn de officiŽle partners van het Belgian Sponsorship Forum.

Meer over (tags): Awards, Evenementen,
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring.

Laatste nieuws

24 april 2018
Opnieuw hoofdrol Verstappen in Jumbo-reclame
Pijl
Autocoureur Max Verstappen speelt vanaf deze week weer de hoofdrol in een reclamecampagne...
24 april 2018 // Sport
24 april 2018
CPNB schrijft nieuw hoofdstuk
Pijl
CPNB is een nieuw hoofdstuk aan het schrijven waarbij merkbouwen en samenwerken met partne...
24 april 2018 // Kunst & cultuur
24 april 2018
De staat van sponsoring in Nederland is sterk
Pijl
De wereld van sponsoring is aan het veranderen. Ontwikkelingen in onder meer data, social ...
24 april 2018 // Media // Sport
23 april 2018
Versterking voor bestuur Fonds Gehandicaptensport
Pijl
Met de komst van Henk Markerink als voorzitter en Frans van Steenis, Bob van Oosterhout en...
23 april 2018 // Maatschappij // Sport
20 april 2018
Vibes of the Week #16
Pijl
Het kampioenschap van PSV en Manchester City! Dit en meer lees je in de Vibes of the Week ...
20 april 2018 // Sport