Inschrijvingen vierde editie Belgian Sponsorship Forum geopend

Inschrijvingen vierde editie Belgian Sponsorship Forum geopend
Belgian Sponsorship Forum is voortaan de overkoepelende naam van twee van Belgisch belangrijkste marketingevents: SponsorLive en de Belgian Sponsorship Awards. 

Het Belgian Sponsorship Forum is een alomvattende sponsorship showcase event. Het beste uit de voorbije edities van SponsorLive en de Belgian Sponsorship Awards blijft bewaard, maar het Belgian Sponsorship Forum bundelt nu alles op één dag en maakt het geheel krachtiger.

Op donderdag 15 maart 2018 op een gloednieuwe locatie in Brussel, DocksDome. Het Forum gaat Ďs middags van start met een grote sponsorship conferentie waarbij de deelnemers rechtstreeks in debat kunnen treden met key players uit de Belgische en internationale sponsorwereld. Aansluitend, vanaf 18u30, wordt de deelnemers een walking dinner aangeboden Ė ideaal om te netwerken! Ė gevolgd door de uitreiking van de Belgian Sponsorship Awards. Axel Lintermans, vicepresident Sponsorship Europe bij Mastercard, is de voorzitter van de 7-koppige jury, waarin ook ex-proftennisster en de huidige Belgische Fed Cup-kapitein Dominique Monami zal zetelen.

Indienen cases
Inschrijven voor het Belgian Sponsorship Forum en een case indienen voor de awards kan vanaf nu. De fee bedraagt 250 euro, alles inbegrepen. Wie geen case indient, betaalt slechts 200 euro. De Belgian Sponsorship Awards belonen de beste sponsoringcases van het afgelopen jaar, zes in totaal. Best Sponsorship Activation, Best Sport Sponsorship, Best Societal Sponsorship, Best Employee Engagement en twee nieuwe categorieŽn: Best Entertainment Sponsorship en Best Rightsholder.

De twee nieuwe prijzen zorgen ervoor dat het Belgian Sponsorship Forum een nog breder publiek zal mogen verwelkomen. Het Belgian Sponsorship Forum houdt zo de vinger aan de pols in een voortdurend evoluerende wereld waarin marketeers uitgedaagd worden om continu te blijven innoveren in de wijze waarop ze sponsorships inzetten in hun marketing.

Meer info en inschrijven via www.sponsorshipforum.be.
Twitter: @BelSponsForum
LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/27005421/ 

Belgian Sponsorship Forum is een organisatie van Golazo Consulting, met de erkenning van de European Sponsorship Association. Nielsen, wereldleider in sports marketing research, is main partner van het event. AG Insurance, BNP Paribas Fortis, Delhaize, ING, de Nationale Loterij, Telenet en Proximus zijn de officiŽle partners van het Belgian Sponsorship Forum.

Meer over (tags): Awards, Evenementen,
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Laatste nieuws

17 november 2017
Vibes of the Week 2017-46
Pijl
ItaliŽ gaat ook niet naar het WK, volle focus op de schaatsbaan, van atletiektempel naar c...
17 november 2017 // Sport
17 november 2017
Nominatie voor ĎSportmarketing: waardecreatie binnen de sport'
Pijl
Het boek 'Sportmarketing: waardecreatie binnen de sport' van Robert Kok en Hugo Gruijters ...
17 november 2017 // Sport
16 november 2017
Hermitage krijgt drie special edition Heineken flesjes
Pijl
Hoofdsponsor Heineken heeft drie special edition bierflesjes ontworpen voor de Hermitage A...
16 november 2017 // Kunst & cultuur
16 november 2017
NOC*NSF en Campina verlengen partnership met vier jaar
Pijl
NOC*NSF versterkt haar lopende partnership met Campina en verlengt dit tot en met 2020. He...
16 november 2017 // Sport
16 november 2017
KPN opnieuw hoofdsponsor Coolste Baan van Nederland
Pijl
KPN is opnieuw de hoofdsponsor van de Coolste Baan van Nederland die volgend jaar plaatsvi...
16 november 2017 // Sport