Tuitert en Van Velzen hosts Holland Heineken House

13 december 2017 // Entertainment, Sport
Tuitert en Van Velzen hosts Holland Heineken House
Mark Tuitert en Roel van Velzen gaan als hosts voor het eerst de Olympische huldigingen presenteren.. Roel van Velzen is niet alleen host maar zal ook gaan optreden met zijn band. Ook André Hazes en Di-rect zullen zorgen voor optredens. 

De prestentatie in het HHH tijdens de Winterspelen wordt dit jaar voor het eerst verzorgd door Mark Tuitert en Roel van Velzen. Het is echter niet de eerste dat ze samen op het podium staan; 4 jaar geleden tijdens het Holland Heineken House in Sochi zorgden zij samen voor een speciaal optreden.

Mark Tuitert is dit jaar naast presentator in het Holland Heineken House ook analist bij de NOS. Hij weet natuurlijk als geen ander hoe een huldiging in zijn werk gaat: ‘Ik vind het heel bijzonder dat ik de Olympische Spelen en de huldigingen nu van een andere kant mag meemaken. Voor alle sporters is dit moment heel speciaal. Ik heb er alle vertrouwen in dat Roel en ik de successen van TeamNL onvergetelijk gaan maken.”

Roel van Velzen heeft inmiddels al 6 keer opgetreden in het Holland Heineken House, maar host zijn is een primeur: ‘Het Holland Heineken House is voor mij en voor vele anderen net als thuiskomen. Dit stukje Nederland aan de andere kant van de wereld blijft bijzonder. Het is voor mij een grote eer dat ik samen met Mark Tuitert de presentatie mag verzorgen. Natuurlijk hoop ik op heel veel Olympische huldigingen!”
De beste muzikale ondersteuning VanVelzen trad 10 jaar geleden voor de eerst keer op tijdens het Holland Heineken Huis in Beijing en zal ook dit jaar feestelijke optredens verzorgen met zijn band.

Voor André Hazes is het de eerste keer dat hij gaat optreden in het Holland Heineken House: "Spannend, maar ik kijk er ontzettend naar uit. Het lijkt mij een unieke belevenis en we gaan er samen één groot Oranjefeest van maken.”
Di-rect trad al eerder op in het nationale huis, te weten in Rio: ‘Daar optreden is echt te gek. Samen met de sporters en de fans gaan we het Oranjegevoel weer naar een hoogtepunt brengen. Het is geweldig om te zien hoe niet alleen muziek maar ook sportsuccessen mensen met elkaar in verbinding brengen.’

Speciale edit themasong Het nummer Legendary Lane zal tijdens de olympische huldigen weer dienen als themasong. Voor het Holland Heineken House in Zuid-Korea is er een speciale edit gemaakt door Dinand Woesthoff.

Op de foto: Roel van Velzen en Mark Tuitert samen op het podium tijdens het Holland Heineken House in Sochi, 2014.
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring.

Laatste nieuws

17 maart 2018
Ziggo en Max Verstappen breiden partnership verder uit
Pijl
Middels een driejarige samenwerking wil Ziggo Max Verstappen verder ondersteunen in zijn...
17 maart 2018 // Sport
16 maart 2018
Samenvattingen Eredivisie blijven bij NOS
Pijl
De samenvattingen van de Eredivisie zijn ook de komende vier seizoenen bij de NOS te zien...
16 maart 2018 // Media // Sport
15 maart 2018
GROHE Host City Partner Volvo Ocean Race Finish Den Haag 2018
Pijl
GROHE Nederland heeft zich aangesloten als Host City Partner van de Volvo Ocean Race Finis...
15 maart 2018 // Sport
15 maart 2018
OK hoofdsponsor Flying Dutch en Vliegende Vrienden
Pijl
Zoals we twee weken geleden al meldde is OK hoofdsponsor geworden van The Flying Dutch. Da...
15 maart 2018 // Entertainment
14 maart 2018
Justlease stopt schaatssponsoring definitief
Pijl
Justlease, de hoofdsponsor van de ploeg van schaatsster Ireen Wüst, zegt in een verklaring...
14 maart 2018 // Sport