Events

Sponsorreport Jaarcongres 2018

De Staat van Sponsoring!

19 april 2018

Inleiding

De wereld van sponsoring is aan het veranderen. Hoe ziet die wereld er over een paar jaar uit? Welke invloed hebben de ontwikkelingen op het gebied van data, storytelling, privacy, maatschappelijke verantwoordelijkheid, social media op partnerships tussen merken?
Voor het vijfde jaar presenteert Sponsorreport een dag waarop alle trends en ontwikkelingen in sponsoring en partnershipmarketing te horen zijn. Leer van de visies en de best practices van de beste marketingcommunicatiemanagers, sport- en cultuurmarketeers en sponsormanagers! Sponsorreport steekt de peilstok in sponsoring en onderzoekt op 19 april samen met u De Staat van Sponsoring. Mis het niet en schrijf je nu in voor het grootste sponsorcongres in de Benelux.


Schrijf je hier in voor het Sponsorreport Jaarcongres 2018


Onder andere de volgende bedrijven en organisaties hebben zich al ingeschreven:
ABN Amro, ING, KNVB, Helden Media, Rijksmuseum, Mojo Concerts, Asito, KPN, Stage Entertainment, Heineken, Kröller-Müller Museum, AFC Ajax, FC Groningen, Persgroep, KNHB, KNLTB, Team LottoNL-Jumbo, Nationale-Nederlanden, Concertgebouw, BrandLoyalty, Feyenoord, WE Fashion en veel meer.


Tarief : 

€375 voor abonnees

€475 voor niet-abonnees, inclusief kwartaal abonnement


Deelname aan het exclusieve netwerkdiner kost € 50

(Alle prijzen ex BTW)

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring.