CMS en Nederland Cares gaan samenwerken

30 januari 2018 // Maatschappij
CMS en Nederland Cares gaan samenwerken
CMS en Nederland Cares zijn een samenwerking aangegaan. Medewerkers van CMS zullen vrijwilligerswerk verrichten samen met de stichting. Daarnaast worden verschillende activiteiten gesponsord. 

Willem Hoorneman, managing partner van CMS: "Dit mooie partnership sluit goed aan bij onze doelstellingen op maatschappelijk vlak. CMS wil net als Nederland Cares de maatschappelijke betrokkenheid van de young professional vergroten. Door de samenwerking met Nederland Cares kunnen wij ons actief inzetten voor de kwetsbare groepen van ons land en geven wij op impactvolle wijze uitvoering aan ons mvo-beleid." 
Nederland Cares biedt vrijwilligerswerk aan waarbij de ontmoeting met mensen uit kwetsbare groepen centraal staat. Doordat het vrijwilligerswerk een flexibele basis kent, is het ook voor de drukbezette professional toegankelijk. Tijdens de activiteiten maken de vrijwilligers en de kwetsbare groepen kennis met een andere wereld. Deze ontmoetingen verbreden perspectieven aan weerszijden.

Karin Schadee, directeur van Nederland Cares: "Wij zijn enorm blij met CMS als partner. Samen werken we aan de verwezenlijking van onze missie: verschillende leefwerelden samenbrengen en zo bouwen aan een samenleving waarin mensen openstaan voor elkaar. Via onze onlinekalender voor flexibel vrijwilligerswerk en teamactiviteiten komen jonge werkende mensen in aanraking met kwetsbare groepen die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Bij een zakelijke dienstverlener als CMS bevinden zich bij uitstek de vrijwilligers waarvoor ons concept van meerwaarde is.” 

Olympische Sportweek 
Bijzonder is de jaarlijkse Olympische Sportweek die Nederland Cares organiseert in juni dit jaar. Honderden young professionals van verschillende bedrijven, waaronder CMS, zullen ruim 1200 kinderen uit achterstandssituaties de kans bieden om op speelse wijze kennis te maken met diverse sporten in het Olympisch Stadion in Amsterdam.


Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring.

Laatste nieuws

20 juli 2018
GOED verbindt zich aan PSV Vrouwen
Pijl
Arbodienstverlener GOED verbindt zich voor drie seizoenen als partner aan PSV Vrouwen. Het...
20 juli 2018 // Sport
20 juli 2018
Vibes of the Week #29
Pijl
Van het WK naar de Tour de France. Dylan Groenewegen moest helaas naar huis, maar staat we...
20 juli 2018 // Sport
19 juli 2018
Tonzon wordt nieuwe partner IJSTIJD!
Pijl
De KNSB heeft in Tonzon een nieuwe sponsor gevonden voor IJSTIJD!, het jaarlijks terugkere...
19 juli 2018 // Sport
17 juli 2018
KNVB en Gillette sluiten partnership
Pijl
De KNVB en Gillette, scheersysteemproducent van het Amerikaanse levensmiddelenbedrijf Proc...
17 juli 2018 // Sport
17 juli 2018
Nieuwe samenwerking IFFR en Kaapse Brouwers Rotterdam
Pijl
International Film Festival Rotterdam (IFFR) is een nieuwe samenwerking aangegaan met Kaap...
17 juli 2018 // Kunst & cultuur