Cruyff Foundation en VodafoneZiggo gaan 3-jarige samenwerking aan

18 december 2017 // Maatschappij, Sport
Cruyff Foundation en VodafoneZiggo gaan 3-jarige samenwerking aan
De Cruyff Foundation en VodafoneZiggo hebben een 3-jarig partnercontract ondertekend. Door de Cruyff Foundation te ondersteunen wil VodafoneZiggo het gedachtegoed van Johan Cruijff ondersteunen: jeugd vooruitbrengen door beweging. 

Dit gedachtegoed ligt in lijn met hun maatschappelijke programma Kansen voor Kinderen, dat is gericht op het verbinden van kansarme jongeren met de samenleving. Als kick-off verzorgden medewerkers van VodafoneZiggo vandaag een social mediatraining tijdens de jaarlijkse Cruyff Foundation Coachdag.

VodafoneZiggo ondersteunt de Cruyff Foundation omdat het bedrijf het belangrijk vindt dat iedereen kan deelnemen aan deze maatschappij. Gezamenlijk werken de Cruyff Foundation en VodafoneZiggo dan ook aan het verbinden en vooruitbrengen van jeugd in Nederland, een doel dat beide organisaties nauw aan het hart gaat. VodafoneZiggo zal de Cruyff Foundation de komende jaren met name ondersteunen door de expertise van hun medewerkers in te zetten, bijvoorbeeld tijdens evenementen en trainingen. 

Het eerste wapenfeit van de samenwerking vond afgelopen vrijdag plaats tijdens de Cruyff Foundation Coachdag in Den Haag, een jaarlijks terugkerend evenement voor Cruyff Coaches. Medewerkers van VodafoneZiggo verzorgden een social mediatraining voor deze groep mensen, die werkzaam zijn binnen een wijkorganisatie of sportverenging en door de Cruyff Foundation zijn opgeleid om jongeren langdurig te binden aan een Cruyff Court in hun buurt.

Marieke Dekker, directeur External Affairs VodafoneZiggo: "Bij VodafoneZiggo vinden wij plezier en vooruitgang in het leven van kinderen belangrijk. Ieder kind verdient namelijk een gezonde toekomst. Sport en spel zijn daarin een belangrijke stimulans. Om positieve impact te creëren werken we daarom graag samen met de Cruyff Foundation.”

Niels Meijer, directeur Cruyff Foundation: "Net als VodafoneZiggo vinden wij het belangrijk dat ieder kind mee kan doen in de maatschappij.  Met en zonder beperking, in de stad en daarbuiten.  VodafoneZiggo richt zich met hun maatschappelijk programma Kansen voor Kinderen op het verbinden van kansarme jongeren met de samenleving. Wij brengen kinderen vooruit door middel van sport en spel.  Ik ben ervan overtuigd dat we door deze samenwerking elkaar alleen maar kunnen versterken en nog meer impact kunnen maken.”
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring.

Laatste nieuws

17 maart 2018
Ziggo en Max Verstappen breiden partnership verder uit
Pijl
Middels een driejarige samenwerking wil Ziggo Max Verstappen verder ondersteunen in zijn...
17 maart 2018 // Sport
16 maart 2018
Samenvattingen Eredivisie blijven bij NOS
Pijl
De samenvattingen van de Eredivisie zijn ook de komende vier seizoenen bij de NOS te zien...
16 maart 2018 // Media // Sport
15 maart 2018
GROHE Host City Partner Volvo Ocean Race Finish Den Haag 2018
Pijl
GROHE Nederland heeft zich aangesloten als Host City Partner van de Volvo Ocean Race Finis...
15 maart 2018 // Sport
15 maart 2018
OK hoofdsponsor Flying Dutch en Vliegende Vrienden
Pijl
Zoals we twee weken geleden al meldde is OK hoofdsponsor geworden van The Flying Dutch. Da...
15 maart 2018 // Entertainment
14 maart 2018
Justlease stopt schaatssponsoring definitief
Pijl
Justlease, de hoofdsponsor van de ploeg van schaatsster Ireen Wüst, zegt in een verklaring...
14 maart 2018 // Sport