Brunel HR partner Volvo Ocean Race

14 februari 2018 // Sport
Brunel HR partner Volvo Ocean Race
Foto: Pedro Martinez / Volvo Ocean Race
Internationaal detacheringsbedrijf Brunel wordt Official Human Resources Partner van de Volvo Ocean Race 2017-18. Het bedrijf zal gespecialiseerde Human Resources services verstrekken aan de organisatie van het grootste zeilevenement ter wereld. 

Brunel kent een lange geschiedenis in de Volvo Ocean Race. In de 1997-98 race begon de samenwerking met de sponsoring van team Brunel/Sunergy. Sindsdien heeft Brunel drie teams gesteund in drie verschillende races, inclusief de huidige race. Nu is het de eerste keer dat Brunel partner wordt van de organisatie van het evenement.
 
"Brunel is altijd een zeer gewaardeerde en consistente partner geweest in dit evenement. Onze samenwerking gaat terug naar de laatste Whitbread Round the World Race in 1997,” zei Antonio Bolaños Lopez, Managing Director van de Volvo Ocean Race. "Voor de huidige editie zijn ze de partner van Team Brunel, waarbij ze skipper Bouwe Bekking ondersteunen tijdens zijn indrukwekkende achtste deelname aan de race. We zijn bijzonder verheugd dat Brunel nu Official Partner van het evenement wordt, waarbij de nadruk ligt op het verstrekken van gespecialiseerde Human Resources services.”

Brunel is een wereldwijd opererende, zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy in de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal en Marketing & Communicatie en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Recruitment en Operations medewerkers zijn experts op hun vakgebied. Zij beschikken over de beste netwerken die worden gemanaged door zeer ervaren professionals. Brunel’s verregaande kennis van lokale wetgeving en regulering en het bewezen vermogen in internationale logistiek stelt ze in staat om een efficiënte, kosteneffectieve en volledige compliant service aan te bieden in 37 landen.

"In de laatste 20 jaar bood de Volvo Ocean Race ons de kans om onze gespecialiseerde personeelsdiensten kenbaar te maken bij een wereldwijd publiek als gevolg van het partnership met teams in deze race,” aldus Jilko Andringa, CEO van Brunel. "Vandaag gaan we nog een stap verder door een Official Partner van de Volvo Ocean Race te worden. Daardoor kunnen we niet alleen onze services en expertise bieden aan de organisatie van dit evenement, maar kunnen we ook onze eigen professionals en klanten spannende mogelijkheden bieden."


Meer over (tags): Sponsorcontracten,
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring.

Laatste nieuws

20 juli 2018
GOED verbindt zich aan PSV Vrouwen
Pijl
Arbodienstverlener GOED verbindt zich voor drie seizoenen als partner aan PSV Vrouwen. Het...
20 juli 2018 // Sport
20 juli 2018
Vibes of the Week #29
Pijl
Van het WK naar de Tour de France. Dylan Groenewegen moest helaas naar huis, maar staat we...
20 juli 2018 // Sport
19 juli 2018
Tonzon wordt nieuwe partner IJSTIJD!
Pijl
De KNSB heeft in Tonzon een nieuwe sponsor gevonden voor IJSTIJD!, het jaarlijks terugkere...
19 juli 2018 // Sport
17 juli 2018
KNVB en Gillette sluiten partnership
Pijl
De KNVB en Gillette, scheersysteemproducent van het Amerikaanse levensmiddelenbedrijf Proc...
17 juli 2018 // Sport
17 juli 2018
Nieuwe samenwerking IFFR en Kaapse Brouwers Rotterdam
Pijl
International Film Festival Rotterdam (IFFR) is een nieuwe samenwerking aangegaan met Kaap...
17 juli 2018 // Kunst & cultuur