DEGIRO nieuwe hoofdsponsor Rugby Nederland

16 januari 2018 // Sport
DEGIRO nieuwe hoofdsponsor Rugby Nederland
Vanaf 1 januari is DEGIRO de nieuwe hoofdsponsor van Rugby Nederland. De overeenkomst is aangegaan voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging. De samenwerking komt tot stand door het gemeenschappelijk doel van beide organisaties: Investeren in de Toekomst.

DEGIRO opende in 2013 haar deuren voor particuliere beleggers en is in korte tijd uitgegroeid tot grootste broker van Nederland. Met een breed productaanbod, persoonlijke service en zeer lage tarieven worden al meer dan 200.000 klanten in 18 landen geholpen met het nastreven van hun financiële doelstellingen. De meest recente stap in dit proces is de nieuwe pensioenrekening, waarmee men fiscaal vriendelijk kan investeren voor de lange termijn.

Rugby Nederland heeft dezelfde focus. Van training op het veld tot het bijscholen van coaches, alles staat in het teken van groei en ontwikkeling. Op de rugby academies en het Nationaal Talenten Centrum investeert Rugby Nederland in de sterren van morgen. Ook is de ambitie om zoveel mogelijk kinderen middels rugby een actieve en gezonde toekomst te bieden zowel op als buiten het veld.

Gijs Nagel, commercieel directeur van DEGIRO, is blij met de overeenkomst. "Als snelgroeiende partijen met internationale ambities hebben Rugby Nederland en DEGIRO de handen ineengeslagen om doelstellingen te realiseren door middel van gezamenlijke projecten, en samen te investeren in de toekomst.”

Nog een gemeenschappelijke deler is de visie waarmee investeringen gefaciliteerd worden. Ook Joost Takken, bestuurslid topsport van Rugby Nederland, is verguld met de samenwerking. "Bij zowel Rugby Nederland als DEGIRO staan veiligheid, eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel. Waar Rugby Nederland zich inzet voor een veilige trainingsomgeving en fair play op het veld, zet DEGIRO zich in voor het veiligstellen van beleggingen en het aanbieden van een transparant tarievenoverzicht.” 

Bij de aankomende interland van de Heren 15s op 10 februari tegen Portugal in Lissabon is DEGIRO al zichtbaar op het wedstrijdshirt. Ook de Dames 15s, Jong Oranje U20 en U18 worden gesponsord. Verder verbindt DEGIRO zijn naam aan de hoogste competitie in het Nederlandse Rugby; de DEGIRO Ereklasse.
Meer over (tags): Sponsorcontracten,
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring.

Laatste nieuws

17 maart 2018
Ziggo en Max Verstappen breiden partnership verder uit
Pijl
Middels een driejarige samenwerking wil Ziggo Max Verstappen verder ondersteunen in zijn...
17 maart 2018 // Sport
16 maart 2018
Samenvattingen Eredivisie blijven bij NOS
Pijl
De samenvattingen van de Eredivisie zijn ook de komende vier seizoenen bij de NOS te zien...
16 maart 2018 // Media // Sport
15 maart 2018
GROHE Host City Partner Volvo Ocean Race Finish Den Haag 2018
Pijl
GROHE Nederland heeft zich aangesloten als Host City Partner van de Volvo Ocean Race Finis...
15 maart 2018 // Sport
15 maart 2018
OK hoofdsponsor Flying Dutch en Vliegende Vrienden
Pijl
Zoals we twee weken geleden al meldde is OK hoofdsponsor geworden van The Flying Dutch. Da...
15 maart 2018 // Entertainment
14 maart 2018
Justlease stopt schaatssponsoring definitief
Pijl
Justlease, de hoofdsponsor van de ploeg van schaatsster Ireen Wüst, zegt in een verklaring...
14 maart 2018 // Sport