Energiedirect.nl breidt sponsoring PSV uit

11 januari 2018 // Sport
Energiedirect.nl breidt sponsoring PSV uit
Energiedirect.nl breidt haar sponsorschap bij PSV voor het resterende seizoen uit. De hoofdsponsor vult vanaf 21 januari tijdens de wedstrijden tegen Heracles Almelo de plaats op de achterzijde van het PSV-shirt in met productnaam PSV Energie.

De uitbreiding is bedoeld om  dit energie-aanbod nog sneller en breder bekend te maken en zo nog meer fans van het sponsorschap te laten profiteren.
Met het invullen van de achterkant van het shirt willen energiedirect.nl en PSV elkaar versterken en samen nauw optrekken in haar gezamenlijke ambitie om nog meer fans te laten profiteren van de samenwerking tussen de twee.
Commercieel directeur Frans Janssen van PSV: "PSV Energie sluit perfect aan bij de loyaliteits-strategie die we bij PSV voor ogen hebben. We ambiëren om de gehele PSV-familie dichter bij elkaar te brengen en elkaar nog meer te steunen, eendracht maakt macht! Of dat nu is als speler, supporter of hoofdsponsor, maakt niet uit, we hebben elkaar nodig. Daarin is energiedirect.nl een fantastisch voorbeeld dat nu wederom onderstreept wordt.”

Fanvoordeel
"PSV Energie is een nieuw energieaanbod speciaal gericht op supporters van PSV. Uit onderzoek onder de fans blijkt dat zij enerzijds financieel willen profiteren van de samenwerking tussen PSV en energiedirect.nl en anderzijds nóg dichter bij de club willen komen. Dit komt samen in PSV Energie. Deze uitbreiding van onze samenwerking met PSV stelt ons in staat om de naamsbekendheid van PSV Energie te vergroten en nóg meer fans voordeel te bieden”, reageert Mark van Zon, commercieel directeur van energiedirect.nl.

Wanneer fans overstappen, ontvangen zij direct een PSV-shirt, altijd 10% korting in de PSV FANstore en maken zij regelmatig kans op unieke PSV-belevingen, zoals recent een barbecue verzorgd door PSV-spelers.  
Onder alle klanten van PSV Energie verloot energiedirect.nl nu 15 thuisshirts met alle handtekeningen van de selectie. Aanmelden voor PSV Energie kan via energiedirect.nl/psvenergie. Daar zijn ook de wedstrijdvoorwaarden en meer informatie over PSV Energie te vinden.


Meer over (tags): Sponsorcontracten,
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring.

Laatste nieuws

18 september 2018
Van der Zanden van ING naar AH
Pijl
Johan van der Zanden maakt per 1 december de overstap van ING naar Albert Heijn.
18 september 2018 // Kunst & cultuur // Sport
18 september 2018
Inzenddatum SponsorRingen week opgeschoven
Pijl
De inzendtermijn voor het indienen van cases voor de SponsorRingen 2018 is verlengd met ee...
18 september 2018 //
18 september 2018
Lexus en Victor Mids zetten samenwerking voort
Pijl
Lexus en Victor Mids zetten hun sinds 2016 bestaande samenwerking voort. Als resultaat hie...
18 september 2018 // Entertainment
17 september 2018
Lowa nieuwe hoofdsponsor Vierdaagse Nijmegen
Pijl
Wandelschoenenproducent Lowa verbindt zich vanaf 2019 voor minimaal 4 jaar aan de organisa...
17 september 2018 // Sport
17 september 2018
Allianz nieuwe IOC TOP-partner
Pijl
Allianz staat op het punt om een sponsorcontract te tekenen als TOP-partner van het IOC.
17 september 2018 // Sport