ERA partner De SportMaatschappij

6 februari 2018 // Sport
ERA partner De SportMaatschappij
De ERA-makelaarsgroep wordt partner van stichting De SportMaatschappij en biedt daarmee (oud)topsporters de kans om aandacht te geven aan hun maatschappelijke ontwikkeling naast of na hun sport. 

Met deze verbinding draagt ERA bij aan de begeleidingstrajecten van topsporters. Enerzijds uit dankbaarheid voor hun topprestaties tijdens hun sportcarričre, en anderzijds omdat er wellicht geschikte makelaars in de dop in schuilen.

"Dienstverlening is in onze ogen een vorm van topsport en mogelijk zouden topsporters uitstekende makelaars kunnen worden”, aldus ERA-directeur Paul van den Putten, die tevens bestuurslid is bij de Utrechtse hockeyclub Kampong met de portefeuille tophockey. ERA-makelaars zijn overigens actief in meer dan 30 landen wereldwijd. Mogelijk kan dit initiatief internationaal navolging vinden bij gebleken succes.

75% van de topsporters geeft aan dat het carričreperspectief na hun sport een belangrijk knelpunt is. Sylvia Karres, oud-topsporter en co-founder van De SportMaatschappij, is zeer blij met de samenwerking: "Dat is een gemiste kans, want de maatschappij heeft juist meer sporters nodig. Dankzij partners als ERA kunnen we topsporters op meerdere vlakken  ondersteunen zodat ze in het leven na de sport zowel voor zichzelf als voor een ander van meerwaarde kunnen zijn." 

Stichting De SportMaatschappij
De SportMaatschappij (een initiatief van oud-topsporters Arlette van der Meulen-van Cleeff en Sylvia Karres, is van mening dat de maatschappij veel baat heeft bij meer topsporters, die een positieve impact kunnen hebben op hun omgeving. De stichting maakt topsporters maatschappelijk sterker met gerichte coachprogramma’s en verspreidt de kracht van sport door (oud)topsporters en de maatschappij met elkaar te verbinden, zodat iedereen hiervan de vruchten kan plukken.

Op de foto: ERA-directeur Paul van den Putten en co-founder van De SportMaatschappij, Sylvia Karres, maken hun verbinding officieel bekend tijdens de jaarlijkse kick-off van ERA.
Meer over (tags): Sponsorcontracten,
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring.

Laatste nieuws

20 juli 2018
GOED verbindt zich aan PSV Vrouwen
Pijl
Arbodienstverlener GOED verbindt zich voor drie seizoenen als partner aan PSV Vrouwen. Het...
20 juli 2018 // Sport
20 juli 2018
Vibes of the Week #29
Pijl
Van het WK naar de Tour de France. Dylan Groenewegen moest helaas naar huis, maar staat we...
20 juli 2018 // Sport
19 juli 2018
Tonzon wordt nieuwe partner IJSTIJD!
Pijl
De KNSB heeft in Tonzon een nieuwe sponsor gevonden voor IJSTIJD!, het jaarlijks terugkere...
19 juli 2018 // Sport
17 juli 2018
KNVB en Gillette sluiten partnership
Pijl
De KNVB en Gillette, scheersysteemproducent van het Amerikaanse levensmiddelenbedrijf Proc...
17 juli 2018 // Sport
17 juli 2018
Nieuwe samenwerking IFFR en Kaapse Brouwers Rotterdam
Pijl
International Film Festival Rotterdam (IFFR) is een nieuwe samenwerking aangegaan met Kaap...
17 juli 2018 // Kunst & cultuur