Hewlett Packard Enterprise Official Supplier van Ajax

9 februari 2018 // Sport
Hewlett Packard Enterprise Official Supplier van Ajax
Hewlett Packard Enterprise (HPE) en Ajax tekenden afgelopen zondag, voorafgaand aan de wedstrijd Ajax – NAC, een technology partnership met een looptijd van 5,5 jaar. Voor HPE betekent de samenwerking met Ajax een 2e technologisch partnership met een voetbalclub na de eerdere connectie met het Engelse Tottenham Hotspur FC. 

HPE wordt tot en met 30 juni 2023 strategisch partner voor de afdeling Ajax ICT. De langdurige samenwerking op het gebied van innovatieve netwerk, storage-oplossingen- en composable infrastructure, levert een krachtige impuls. Zowel de kantooromgeving, contentproductie en voetbaltechnische performance- en analyse-systemen van Ajax profiteren van de nieuwe samenwerking. 

"Met HPE hebben we een nieuwe strategische partner in huis, die ons in staat stelt om onze technologische ambities verder waar te maken”, aldus commercieel directeur Menno Geelen van Ajax. "Daarmee anticiperen wij op de exponentiële groei van data, de toegenomen behoeften van onze ict-tak naar opslag en zijn we nog flexibeler geworden. We zijn onder de indruk van HPE, dat ons adviezen en oplossingen op maat heeft gepresenteerd. Op sportpark de Toekomst gaan we samen bouwen aan een innovatieve showcase. Daarbij krijgt HPE de mogelijkheid om tijdens referentiebezoeken dit proces aan belangrijke partners en prospects te presenteren.” 

Managing Director van HPE, Michiel van Vlimmeren is eveneens content: "We zijn er trots op dat onze technologie en oplossingen Ajax helpen om te blijven innoveren en dat onze HPE en Aruba technologie de spelers, trainers en medewerkers van Ajax in staat stelt om hun werk nog beter te doen. Een mooi voorbeeld daarvan is dat we alle data, waaronder die van de player performance oplossing die Ajax gebruikt, snel, eenvoudig en veilig beschikbaar maken voor gebruikers. Ook de onderliggende infrastructuur en het netwerk is onderdeel van de innovatieslag. We kijken daarom erg uit naar onze strategische samenwerking met Ajax. Een mooi partnership!”


Meer over (tags): Sponsorcontracten,
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring.

Laatste nieuws

20 juli 2018
GOED verbindt zich aan PSV Vrouwen
Pijl
Arbodienstverlener GOED verbindt zich voor drie seizoenen als partner aan PSV Vrouwen. Het...
20 juli 2018 // Sport
20 juli 2018
Vibes of the Week #29
Pijl
Van het WK naar de Tour de France. Dylan Groenewegen moest helaas naar huis, maar staat we...
20 juli 2018 // Sport
19 juli 2018
Tonzon wordt nieuwe partner IJSTIJD!
Pijl
De KNSB heeft in Tonzon een nieuwe sponsor gevonden voor IJSTIJD!, het jaarlijks terugkere...
19 juli 2018 // Sport
17 juli 2018
KNVB en Gillette sluiten partnership
Pijl
De KNVB en Gillette, scheersysteemproducent van het Amerikaanse levensmiddelenbedrijf Proc...
17 juli 2018 // Sport
17 juli 2018
Nieuwe samenwerking IFFR en Kaapse Brouwers Rotterdam
Pijl
International Film Festival Rotterdam (IFFR) is een nieuwe samenwerking aangegaan met Kaap...
17 juli 2018 // Kunst & cultuur