Jaybird nieuwe sponsor Saucony Egmond Halve Marathon

30 november 2017 // Sport
Jaybird nieuwe sponsor Saucony Egmond Halve Marathon
Het toonaangevende merk in draadloze sportoordopjes, Jaybird, heeft zich als sponsor verbonden aan de Saucony Egmond Halve Marathon. Tijdens de komende editie mogen zij zich ‘Official Sport Headphone partner’ noemen. 

De hardloopklassieker, komend jaar gehouden op zondag 14 januari, staat bekend om zijn extreme karakter. Tijdens de vaak winterse omstandigheden wordt het uiterste gevraagd van de lopers. De weerbestendige producten van Jaybird passen hier uitstekend bij.

Tim Bosmans, Marketing Manager Benelux bij Jaybird, over de samenwerking: "We zijn trots partner van de Saucony Egmond Halve Marathon, één van de meest legendarisch loopevents van ons land. Een plek waar fanatieke hardlopers samenkomen en genieten van dat wat ze het liefste doen. Als pionier in premium draadloze sport-headphones, voor en door sporters, delen we dezelfde passie. We ondersteunen lopers om het maximale uit hun sportprestatie te halen, juist tijdens de meest onstuimige omstandigheden en in de strijd tegen de elementen, zoals lopen op het strand door weer en wind. Het is voor ons ook niet meer dan logisch dat we de halve marathon van Egmond supporten”. 

Via de social mediakanalen van de Saucony Egmond Halve Marathon worden lopers onder andere opgeroepen om zich aan te sluiten bij het Jaybird Running Team. Lopers die geselecteerd worden voor het team, krijgen naast een gratis startbewijs ook running gear en een Jaybird product dat ze kunnen gebruiken in voorbereiding op en tijdens het evenement. De voorbereidingen worden op film en plaat vastgelegd en weer gedeeld via social media en in het magazine van Jaybird’s mediapartner. Tenslotte wordt er tijdens de Saucony Egmond Halve Marathon een speciale actie opgezet voor alle deelnemers. 
De inschrijving voor de Saucony Egmond Halve Marathon sluit op maandag 1 januari 2018 of eerder zodra de deelnemerslimiet van 18.500 lopers is bereikt. Meer informatie over het evenement is te vinden op www.sauconyegmondhalvemarathon.nl.
Meer over (tags): Sponsorcontracten,
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring.

Laatste nieuws

18 mei 2018
Noordlease verlengt hoofdsponsorschap FC Emmen
Pijl
Hoofdsponsor Noordlease verlengt het contract met FC Emmen met twee seizoenen.
18 mei 2018 // Sport
18 mei 2018
Vibes of the Week #20
Pijl
Max Verstappen pakte de derde plek in Barcelona en ook Kiki Bertens was zeer succesvol in ...
18 mei 2018 // Sport
17 mei 2018
Van Boxtel hoorwinkels verlengt partnerschap OldStars
Pijl
Van Boxtel hoorwinkels en het Nationaal Ouderenfonds hebben na het succes van de afgelopen...
17 mei 2018 // Sport
14 mei 2018
Red Bull en ATPI toegevoegd aan Be Fearless seminar
Pijl
Red Bull en ATPI zullen op 28 juni een presentatie verzorgen tijdens het Be Fearless-semin...
14 mei 2018 // Sport
14 mei 2018
NOC*NSF en Fonds Gehandicaptensport opnieuw partners
Pijl
Om de jarenlange verbinding tussen NOC*NSF en Fonds Gehandicaptensport te bekrachtigen is ...
14 mei 2018 // Sport