Kia nieuwe partner KNLTB

5 maart 2018 // Sport
Kia nieuwe partner KNLTB
Kia Motors Nederland heeft een partnership gesloten met de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond. Kia wordt de officiŽle car supplier van de tennisbond en verbindt zich tevens aan de Tenniskids World Tour. 

De overeenkomst werd vandaag, op World Tennis Day, ondertekend in Breukelen voor de periode van drie jaar. Met dit partnership willen Kia en de KNLTB tennis bij de jeugd, de verenigingen en binnen de familie stimuleren. 
Algemeen directeur van de KNLTB Erik Poel en commercieel directeur Sjoerd Knipping van Kia Motors Nederland B.V. ondertekenden het contract op het kantoor van Kia in Breukelen op World Tennis Day.
Erik Poel: "We zijn blij dat Kia zich nu ook in Nederland laat zien als partner van tennis. De KNLTB heeft de ambitie om meer mensen meer te laten tennissen. Dat begint al bij de jeugd met het Tenniskids programma, waarin we met de World Tour kinderen kennis laten maken met het spelen van korte wedstrijdvormen. We proberen kinderen hierdoor enthousiast te maken voor tennis. Met de steun van Kia kunnen we de World Tour nog sterker neerzetten en Tenniskids nog meer promoten door het hele landĒ.
Als official car supplier wordt Kia ingezet in het wagenpark van de KNLTB en kunnen talenten en profspelers tegen een aantrekkelijk aanbod een Kia leasen.
Kia is al jaren sterk verbonden aan het tennis. Eerder dit jaar maakte Kia Motors bekend dat het haar global partnership met de Australian Open verlengt tot en met 2023. Daarnaast heeft Kia onder andere 16-voudig Grand Slam winnaar Rafael Nadal als ambassadeur.

Sjoerd Knipping van Kia Motors Nederland B.V.: "Kia is bijzonder trots op deze samenwerking met de KNLTB. Naast het verlengen van ons global partnership met de Australian Open onderstreept deze samenwerking het sportieve karakter van Kia als merk binnen Nederland. We kijken er naar uit om samen met de KNLTB meer mensen en vooral kinderen enthousiast te maken voor de fantastische tennissport.Ē
Meer over (tags): Sponsorcontracten,
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring.

Laatste nieuws

20 april 2018
Vibes of the Week #16
Pijl
Het kampioenschap van PSV en Manchester City! Dit en meer lees je in de Vibes of the Week ...
20 april 2018 // Sport
20 april 2018
Janneke Staarink verruilt IFFR voor De Doelen
Pijl
Directeur Janneke Staarink verlaat het International Film Festival Rotterdam om de nieuwe ...
20 april 2018 // Kunst & cultuur
20 april 2018
Anne Loes Kokhuis naar Watersportverbond
Pijl
Het Watersportverbond heeft Anne Loes Kokhuis aangesteld als nieuwe manager Commercie & Co...
20 april 2018 // Sport
20 april 2018
Oosterwegel Sponsor en Business manager Strong Viking
Pijl
Tom Oosterwegel is per 16 april begonnen als sponsor en business manager bij Strong Viking...
20 april 2018 // Sport
20 april 2018
Nlsportraad adviseert gunstiger fiscaal klimaat voor sponsors sportevenementen
Pijl
De Nederlandse Sportraad (NLsportraad) adviseert het kabinet dat er een gunstiger fiscaal...
20 april 2018 // Sport