PCI groei bij Ajax door naar Official Sponsor

12 september 2017 // Sport
PCI groei bij Ajax door naar Official Sponsor
PCI Nederland tekende afgelopen zaterdag een nieuwe sponsorovereenkomst met Ajax. Vier maanden geleden werd de werkplekspecialist Official Supplier van Ajax. Dat contract is nu al tussentijds opengebroken en verbeterd. PCI stijgt daarmee in sponsorpiramide van Ajax en groeit door naar Official Sponsor. 

Het bedrijf krijgt extra activatie- en hospitalityrechten en zal prominenter zichtbaar zijn op de Toekomst en ArenA. Het nieuwe contract werd voorafgaand aan het competitieduel Ajax-PEC Zwolle ondertekend en kent een looptijd van vijf jaar.
PCI leverde al het gehele printerpark van Ajax voor sportpark de Toekomst en de Amsterdam ArenA. De volgende stap is om samen met Ajax te werken aan het kantoor van de toekomst. Een nieuwe cloud-infrastructuur met bijbehorende toepassingen, verzekert de club de komende jaren van een actuele en toekomstbestendige IT-omgeving.
Innovatieve partner "Met PCI hebben we een innovatieve partner in huis, waarmee we onze gewenste IT-omgeving kunnen inrichten”, aldus Ajax-directeur Menno Geelen. 
"Innovativiteit staat bij ons hoog in het vaandel, net als PCI. We hebben hen leren kennen als een partij die ons adviezen en oplossingen op maat levert, waardoor wij de beoogde nieuwe werkplekken kunnen realiseren. Daarmee zijn we klaar voor de toekomst. Dat het onlangs getekende suppliership nu al opengebroken wordt, tekent het vertrouwen dat wij in elkaar hebben. Wij bouwen samen aan een innovatieve showcase, waarbij PCI de apparatuur van HP levert, die heel interessant voor de MKB-markt is.”

"Om PCI ook vanuit het oogpunt van werkplekbeheer aan Ajax te verbinden, is een wens die hiermee snel in vervulling is gegaan,” stelt Bas Kamphuis, algemeen directeur van PCI. "Ons bedrijf groeit enorm snel en met deze uitbreiding verwachten wij strategisch een volgende stap te kunnen zetten. Een partnership met Ajax heeft ons de afgelopen periode al veel nieuwe kansen opgeleverd, waardoor wij hoge verwachtingen hebben nu onze samenwerking vergroot is. We doen veel meer op IT-vlak en pakken zaken gedegen aan. En dat ervaart Ajax met werkstations en laptops ook!”
Meer over (tags): Sponsorcontracten,
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring.

Laatste nieuws

22 februari 2018
Sponsors, Feyenoord en PSV komen op voor de Hartstichting
Pijl
Opel en Philips, sponsors van respectievelijk Feyenoord en PSV en beiden samenwerkingspart...
22 februari 2018 // Maatschappij // Sport
21 februari 2018
Kumpany versterkt zich met Diederik van Gelder
Pijl
Activatiebureau Kumpany heeft het managementteam versterkt met Diederik van Gelder. Hij wo...
21 februari 2018 // Entertainment // Sport
21 februari 2018
BankGiro Loterij schenkt € 74,8 miljoen aan culturele sector
Pijl
78 culturele organisaties hebben op het Goed Geld Gala van de BankGiro Loterij ruim € 74,8...
21 februari 2018 // Kunst & cultuur
21 februari 2018
TKH Group hoofdsponsor Reisopera
Pijl
Met ingang van komend seizoen 2018/19 heeft de Nederlandse Reisopera voor het eerst in zij...
21 februari 2018 // Kunst & cultuur
20 februari 2018
Jupiler wordt Belgium
Pijl
Jupiler verdwijnt uit de rekken. Dat was de boodschap die eergister heel België in haar gr...
20 februari 2018 // Sport