PCI groei bij Ajax door naar Official Sponsor

12 september 2017 // Sport
PCI groei bij Ajax door naar Official Sponsor
PCI Nederland tekende afgelopen zaterdag een nieuwe sponsorovereenkomst met Ajax. Vier maanden geleden werd de werkplekspecialist Official Supplier van Ajax. Dat contract is nu al tussentijds opengebroken en verbeterd. PCI stijgt daarmee in sponsorpiramide van Ajax en groeit door naar Official Sponsor. 

Het bedrijf krijgt extra activatie- en hospitalityrechten en zal prominenter zichtbaar zijn op de Toekomst en ArenA. Het nieuwe contract werd voorafgaand aan het competitieduel Ajax-PEC Zwolle ondertekend en kent een looptijd van vijf jaar.
PCI leverde al het gehele printerpark van Ajax voor sportpark de Toekomst en de Amsterdam ArenA. De volgende stap is om samen met Ajax te werken aan het kantoor van de toekomst. Een nieuwe cloud-infrastructuur met bijbehorende toepassingen, verzekert de club de komende jaren van een actuele en toekomstbestendige IT-omgeving.
Innovatieve partner "Met PCI hebben we een innovatieve partner in huis, waarmee we onze gewenste IT-omgeving kunnen inrichten”, aldus Ajax-directeur Menno Geelen. 
"Innovativiteit staat bij ons hoog in het vaandel, net als PCI. We hebben hen leren kennen als een partij die ons adviezen en oplossingen op maat levert, waardoor wij de beoogde nieuwe werkplekken kunnen realiseren. Daarmee zijn we klaar voor de toekomst. Dat het onlangs getekende suppliership nu al opengebroken wordt, tekent het vertrouwen dat wij in elkaar hebben. Wij bouwen samen aan een innovatieve showcase, waarbij PCI de apparatuur van HP levert, die heel interessant voor de MKB-markt is.”

"Om PCI ook vanuit het oogpunt van werkplekbeheer aan Ajax te verbinden, is een wens die hiermee snel in vervulling is gegaan,” stelt Bas Kamphuis, algemeen directeur van PCI. "Ons bedrijf groeit enorm snel en met deze uitbreiding verwachten wij strategisch een volgende stap te kunnen zetten. Een partnership met Ajax heeft ons de afgelopen periode al veel nieuwe kansen opgeleverd, waardoor wij hoge verwachtingen hebben nu onze samenwerking vergroot is. We doen veel meer op IT-vlak en pakken zaken gedegen aan. En dat ervaart Ajax met werkstations en laptops ook!”
Meer over (tags): Sponsorcontracten,
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Laatste nieuws

26 september 2017
Volvo heroverweegt Volvo Ocean Races. Mark Turner stapt op
Pijl
De aangekondigde Volvo Ocean Race in 2019-2020 gaat niet door zoals gepland. CEO Mark Turn...
26 september 2017 // Sport
26 september 2017
Rabobank wordt sponsor Leeuwarden-Fryslân 2018
Pijl
De Friese Rabobanken, en Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland in het bijzonder, wordt p...
26 september 2017 // Kunst & cultuur
25 september 2017
Erik Ruts naar NOC*NSF: van brein naar hoofd
Pijl
Sponsorbrein Erik Ruts is 25 september gestart als Hoofd Partnerships bij NOC*NSF. Ruts ga...
25 september 2017 // Sport
25 september 2017
Omzet sponsoring bij Ajax naar € 29,1 miljoen
Pijl
Bij Ajax is de omzet uit sponsoring afgelopen boekjaar met 2,4 miljoen euro gestegen naar ...
25 september 2017 // Sport
25 september 2017
Softbalsters starten fundraisingcampagne
Pijl
De softbalsters van Team Kingdom of the Netherlands willen, wanneer softbal, net als honkb...
25 september 2017 // Sport