Players United Events & Consultancy versterkt zich

18 januari 2018 // Sport
Players United Events & Consultancy versterkt zich
Links Niels Savenije, rechts Robin van Vliet
Players United Events & Consultancy heeft zich versterkt met Robin van Vliet (Strategy & Concept) en Niels Savenije (Community & HR). De twee nieuwe functies geven invulling aan de huidige groei van het bureau.

Youri van Rijswijk (Managing Director, Players United Events & Consultancy): "Met de komst van Robin en Niels zijn we over de volledige as van onze core business versterkt; Mensen en merken verbinden doormiddel van voetbal. Dit doen we van strategie en concept tot en met de executie. Waarbij de liefde voor het voetbal altijd leidend is in ons werk.” 

Robin is met zijn ervaring op gebied van media en sponsoring bij Radio538 en KNVB, een belangrijke aanvulling op het team van Sportmarketeers en Eventmanagers. Naast het ontwikkelen van nieuwe concepten en strategische partnerships, gaat hij werken op key accounts als ING, Red Bull en Nederlandse Loterij.
Niels wordt verantwoordelijk voor het kwalitatief uitbouwen van de Flexwerkers community van Players United. Bij al de events en activaties maakt het bureau gebruik van sportieve jongens en meiden uit deze community. Van Rijswijk: "We willen meer bieden dan het sportieve bijbaantje en gaan actief aan de slag met de persoonlijke ontwikkeling van deze flexwerkers. Inmiddels zijn we een soort uitzendbureau voor kwalitatief, sportief Event personeel geworden.”

Robin van Vliet laat weten: "Bij Players United krijg ik (weer) de kans om sport en commercie aan elkaar te verbinden. Elk merk heeft een verhaal te vertellen en voor de merken die dat willen doen door middel van voetbal is Players United de aangewezen gesprekspartner. In mijn rol als Strategy en Concept Manager mag ik mijzelf richten op de partnerships met deze merken en daar kijk ik erg naar uit.”
Niels Savenije: "Als Community Manager wil ik Flexwerkers helpen bij hun ontwikkeling en actief betrokken houden bij Players United. Door te investeren in onze flexwerkers profiteren onze klanten van kwalitatief betere events.  Deze nieuwe functie kent alleen maar winnaars.” 

Over Players United
Players United is een internationaal sportmarketing, - managementbureau met verschillende disciplines;  Management, Consultancy en Events. Momenteel werkt het bureau voor klanten als ING, Ajax, Nederlandse Loterij, Heineken, Fox Sports, Red Bull, PwC en is men trots op het partnership met Fonds Gehandicaptensport.
Meer over (tags): Bureaus, Personen,
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring.

Laatste nieuws

17 maart 2018
Ziggo en Max Verstappen breiden partnership verder uit
Pijl
Middels een driejarige samenwerking wil Ziggo Max Verstappen verder ondersteunen in zijn...
17 maart 2018 // Sport
16 maart 2018
Samenvattingen Eredivisie blijven bij NOS
Pijl
De samenvattingen van de Eredivisie zijn ook de komende vier seizoenen bij de NOS te zien...
16 maart 2018 // Media // Sport
15 maart 2018
GROHE Host City Partner Volvo Ocean Race Finish Den Haag 2018
Pijl
GROHE Nederland heeft zich aangesloten als Host City Partner van de Volvo Ocean Race Finis...
15 maart 2018 // Sport
15 maart 2018
OK hoofdsponsor Flying Dutch en Vliegende Vrienden
Pijl
Zoals we twee weken geleden al meldde is OK hoofdsponsor geworden van The Flying Dutch. Da...
15 maart 2018 // Entertainment
14 maart 2018
Justlease stopt schaatssponsoring definitief
Pijl
Justlease, de hoofdsponsor van de ploeg van schaatsster Ireen Wüst, zegt in een verklaring...
14 maart 2018 // Sport