PSV en Aeromexico sluiten sponsorship

9 februari 2018 // Sport
PSV en Aeromexico sluiten sponsorship
De Mexicaanse vliegtuigmaatschappij Aeromexico heeft zich per direct als Official Sponsor verbonden aan PSV. De vliegtuigmaatschappij is tot minstens medio 2019 de Official Airline van PSV.

De eerste contacten tussen Aeromexico, -Mexico’s internationale luchtvaartmaatschappij- en PSV werden gelegd tijdens de vriendschappelijke wedstrijd tussen PSV en Pachuca, eind 2017 in het Philips Stadion. Daar waren zij actief als wedstrijdsponsor. Sindsdien hebben beide partners de banden aangescherpt om de samenwerking te optimaliseren. Deze inspanningen hebben hun vruchten afgeworpen wat heeft geleid tot dit sponsorship.

"Met Aeromexico gaan wij een grote, internationale samenwerking aan”, reageert Frans Janssen, commercieel directeur van PSV die samen met algemeen directeur Toon Gerbrands zijn handtekening onder het contract zette. "Sinds het begin van deze eeuw onderhoud PSV warme banden met het Midden-Amerikaanse land, getuige de komst van verschillende internationals als Carlos Salcido, Francisco ‘Maza’ Rodríguez, Andrés Guardado en Héctor Moreno. Met Hirving Lozano hebben we op dit moment opnieuw één van de vaandeldragers van het Mexicaanse voetbal in de selectie. Daar spelen wij nu ook commercieel op in”, aldus Janssen, Onderdeel van de deal is vanzelfsprekend dat PSV wanneer mogelijk met vliegtuigen van Aeromexico reist.

Anko van der Werff Aeromexico’s Chief Revenue Officer bevestigd: "De overduidelijke band met Mexico en Centraal & Zuid Amerika maakt PSV voor ons de geschikte partner om onze naamsbekendheid in Nederland te vergroten. Dagelijks vliegen we vanaf Amsterdam naar Mexico-Stad en verder. We bieden tientallen comfortabele verbindingen aan naar bestemmingen in Mexico en Centraal en Zuid Amerika. Dit doen we met moderne Boeing 787 Dreamliner toestellen. We zien in PSV een logische strategische partner om onze positie op de Nederlandse markt verder uit te bouwen.”

Aeromexico is de grootste luchtvaartmaatschappij van Mexico en verzorgt meer dan 600 vluchten per dag. Haar belangrijkste knooppunt bevindt zich in Terminal 2 van Mexico City International Airport. Het routenetwerk strekt zich uit tot meer dan 90 steden in drie continenten: 44 in Mexico, 23 in de Verenigde Staten, 15 in Zuid Amerika, vier in Canada, vier in Europa en drie in Azië. 
Sinds juni 2016 vliegt de maatschappij op Nederland. Inmiddels onderhoudt het een dagelijkse vlucht tussen Amsterdam en Mexico-Stad.
Meer over (tags): Sponsorcontracten,
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring.

Laatste nieuws

18 september 2018
Lexus en Victor Mids zetten samenwerking voort
Pijl
Lexus en Victor Mids zetten hun sinds 2016 bestaande samenwerking voort. Als resultaat hie...
18 september 2018 // Entertainment
17 september 2018
Lowa nieuwe hoofdsponsor Vierdaagse Nijmegen
Pijl
Wandelschoenenproducent Lowa verbindt zich vanaf 2019 voor minimaal 4 jaar aan de organisa...
17 september 2018 // Sport
17 september 2018
Allianz nieuwe IOC TOP-partner
Pijl
Allianz staat op het punt om een sponsorcontract te tekenen als TOP-partner van het IOC.
17 september 2018 // Sport
17 september 2018
Van der Jagt nieuwe algemeen directeur Le Champion
Pijl
Met ingang van 1 november aanstaande is Ron van der Jagt de nieuwe algemeen directeur van ...
17 september 2018 // Sport
16 september 2018
Franse bank eerste partner voor Parijs 2024
Pijl
De organisatie van de Olympische Spelen in Parijs 2024 heeft een partnership gesloten met ...
16 september 2018 // Sport