Yakult en Atletiekunie verlengen samenwerking

9 maart 2018 // Sport
Yakult en Atletiekunie verlengen samenwerking
Foto: Dick Leseman
Yakult en de Atletiekunie verlengen de samenwerking met betrekking tot Start to Run, de hardloopcursus voor beginnende hardlopers die de Atletiekunie organiseert met haar verenigingen en loopgroepen. Sinds 2016 is Yakult sponsor van Start to Run. 

Met het verlengen van de samenwerking willen beide partijen de komende twee jaar meer dan 10.000 hardlopers helpen met hun eerste stappen. Nu het hardloopseizoen weer begint, start op 97 locaties in Nederland ook de zevenweekse cursus weer. Deelnemers leren van professionele trainers in zeven weken op een verantwoorde manier hardlopen en daarna zijn zij in staat om ongeveer 25 minuten aan een stuk te hardlopen. 

Jaarlijks vindt op meer dan 100 locaties in Nederland de zevenweekse cursus Yakult Start to Run plaats, powered by de Atletiekunie. Deelnemers leren van professionele trainers in zeven weken op een verantwoorde manier hardlopen. Gezellige loopmaatjes wachten iedere week voor een energieke training van ongeveer anderhalf uur. Samen werken zij toe naar de afsluitende ‘Start to Finish’ trainingsloop in de zevende week. Yakult Start to Run is de perfecte ‘eerste stap’ op weg naar fitter worden, kilo’s kwijtraken of gewoon lekker bewegen. Ruim 67.000 lopers hebben in het verleden deelgenomen aan de cursus, waarvan ruim 92% de eindstreep succesvol bereikt. De inschrijving is geopend op www.yakultstarttorun.nl.

Over Yakult en Start to Run
De bedrijfsfilosofie van Yakult is ‘Working on a healthy society.’ Yakult vindt het belangrijk actief bij de samenleving betrokken te zijn. Om die reden ondersteunt Yakult verschillende activiteiten en promoot zij een goede leefstijl. Start to Run is hét programma voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken om in beweging te komen. En dat spreekt Yakult zeer aan. Met de sponsoring van Start to Run heeft Yakult de afgelopen twee jaar circa 10.000 deelnemers geholpen ‘de eerste stap’ te zetten naar een goede leefstijl. De professionaliteit, kwaliteit en de landelijke dekking van de Atletiekunie-clubs samen met het enthousiaste en gemotiveerde team van trainers zijn dé argumenten voor Yakult om Start to Run te ondersteunen. Vandaag tijdens de jaarlijkse trainersbijeenkomst werd een vervolg gegeven aan de samenwerking door het partnership te verlengen met nog eens twee jaar. 

Op de foto links Piet Dekkers, Managing Director Yakult Nederland B.V. en rechts Pieke de Zwart, directeur Atletiekunie, te midden van vele enthousiaste en professionele trainers die Yakult Start to Run geven. Foto: Dick Leseman
Meer over (tags): Sponsorcontracten,
Verplicht Verplicht
Verplicht


Verplicht

Reload Image
  • Nog geen reacties aanwezig.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van sponsoring.

Laatste nieuws

21 september 2018
BMW verbindt zich aan Dam tot Dam Park 2018
Pijl
Vanaf 2018 is Dusseldorp BMW vanuit haar vestiging in Zaandam de allereerste automative pa...
21 september 2018 // Sport
21 september 2018
Vibes of the Week #38
Pijl
Het was de week van de twee ‘James Deans’ van de Nederlandse sport: Jeffrey Herlings en Ma...
21 september 2018 // Sport
20 september 2018
Quote en Players United presenteren duurste voetbalteam ter wereld
Pijl
Op zondag 24 september neemt een selectie van Quote 500-leden het in een unieke wedstrijd...
20 september 2018 // Maatschappij // Sport
20 september 2018
Robeco Summernights worden BankGiro Loterij ZomerConcerten
Pijl
De zomerprogrammering van het Koninklijk Concertgebouw heet voortaan BankGiro Loterij Zome...
20 september 2018 // Kunst & cultuur
19 september 2018
KNSB en commerciële teams bereiken overeenstemming licenties
Pijl
De KNSB heeft met commerciële teams in het langebaanschaatsen een nieuwe licentieovereenk...
19 september 2018 // Sport