Artikelen

Twee nieuwe hoofdsponsors voor Vitesse

Vitesse, Nederlands Openluchtmuseum en Koninklijke Burgers’ zoo hebben elkaar gevonden in een bijzondere samenwerking. De twee Arnhemse partijen worden gezamenlijk hoofdsponsor bij de Arnhemse club.

De waarde van creativiteit

Er zijn mensen die menen dat iedereen creatief is. Maar dat is niet zo, zegt Marcel Beerthuizen. Het gevolg is wel dat de waarde van creativiteit is gedevalueerd.

Red Bull wordt partner van de Zwarte Cross

De Zwarte Cross gaat samenwerken met Red Bull op en rondom het festival.

Riot Games en Dutch Grand Prix toegevoegd aan Sponsorreport Jaarcongres

Alban Dechelotte, Head of Sponsorship & Business Development EU esports bij Riot Games, en Imre van Leeuwen, algemeen directeur Heineken Dutch Grand Prix, zijn toegevoegd als sprekers op het Sponsorreport Jaarcongres.

Djopzz en PEC Zwolle Vrouwen blijven partners

Djopzz, een uitzendbureau en intermediair op het gebied van payrolling en detachering, blijft ook in het seizoen 2019-2020 hoofdsponsor van de vrouwentak van PEC Zwolle.

Superdry official supporter Invictus Games

Superdry is aangekondigd als een Official Supporter van de Invictus Games Den Haag 2020, presented by Jaguar Land Rover. Superdry verlengt ook de samenwerking met de Invictus Games Foundation en zet daarmee de gezamenlijke lange termijn visie van de afgelopen jaren voort.

Run op EURO 2020 hospitality pakketten in ArenA

Al een derde van de officiële hospitality pakketten voor de UEFA EURO 2020 wedstrijden in Johan Cruijff ArenA is verkocht.

Munt Hypotheken opnieuw rugsponsor ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft ook voor komend seizoen MUNT Hypotheken aan zich weten te binden als shirtsponsor. De naam van de hypotheekverstrekker staat vanaf de eerste thuiswedstrijd tegen FC Utrecht op 4 augustus wederom op de achterkant van het geel-groene tricot.

Storytel en Film by the Sea gaan samenwerken

Film by the Sea en de digitale abonnementsdienst voor (luister)boeken Storytel hebben hun boekenliefde bezegeld middels een bijzonder partnership.

BinckBank strategisch partner Beat Cycling Club

Nadat BinckBank afgelopen week partner werd bij Team Sunweb is de online broker vanaf vandaag de nieuwe strategische hoofdpartner van BEAT Cycling Club en verbindt zich daarmee opnieuw verder in de wielersport.

Sponsorbestedingen in 2018 gestegen

Voor het eerst sinds 2012 zijn de sponsorbestedingen in Nederland weer gestegen. In 2018 zijn de uitgaven voor sponsoring gegroeid van 755 naar 760 miljoen euro. Dat blijkt uit de onlangs verschenen nieuwe SponsorMonitor 2019 met het overzicht en profielen van de 100 grootste sponsors van Nederland.

Het belang van een SponsorRing (1)

Philips en Rijksmuseum wonnen vorig jaar een SponsorRing voor hun samenwerking om het leven in de MRI scanner te verbeteren. Nathalie Lam, Head of Global Sponsorship Philips, vertelt wat het winnen van de ring voor Philips heeft gedaan.

BinckBank en Team Sunweb bundelen krachten

BinckBank gaat haar band met het wielrennen versterken en investeert verder in België en Nederland door een partnership met Team Sunweb.

DMFCO wordt sponsor Rietveld Schröderhuis

Fondsbeheerder DMFCO is sponsor geworden van het wereldberoemde stijlhuis en UNESCO werelderfgoed Rietveld Schröderhuis, onderdeel van het Centraal Museum Utrecht.

Veel nieuwe shirtsponsors in de Eredivisie

Met de start van het nieuwe voetbalseizoen zijn ook verschillende nieuwe shirtsponsors in de Eredivisie te zien. Een overzicht van de belangrijkste veranderingen, verlengingen en hoofdsponsors.