Artikelen

Tata Steel Chess Tournament: juweel in sportsponsoring

Van 11 tot en met 27 januari vindt de 81e editie van het Tata Steel Chess Tournament plaats. Er wordt gespeeld in Wijk aan Zee en twee gaststeden: Leiden en Alkmaar. Het schaaktoernooi heeft een zodanige statuur dat het wel wordt gezien als het ‘Wimbledon van het Schaken’.

Stekker uit betaald voetbal

Een aantal jaren geleden leek de energiesector de nieuwe leidende sponsorbranche in voetbal te worden toen men massaal de velden opzocht. Inmiddels is de spanning er van af. Een overzicht van de (overgebleven) energieleveranciers.

Sponsorreport studiereis IEGWorld 2019 Chicago

Ook in 2019 organiseert Sponsorreport zijn jaarlijkse studiereis naar het grootste sponsorcongres ter wereld in Chicago: IEGWorld 2019. Wil je je ook laten inspireren, samen met 20 andere sponsorprofessionals schrijf dan nu in.

Canon stopt samenwerking met World Press Photo

De World Press Photo Foundation en Canon hebben hun partnerschap na 27 jaar beëindigd. De beslissing is genomen na een herbeoordeling van de strategieën van beide organisaties. 31 december 2018 was de laatste dag dat de twee partijen samen optrokken.

TEAMKPN Sportfonds ondersteunt Beachteam Stubbe – Van Iersel

Het beachteam Joy Stubbe en Marleen van Iersel wordt in 2019 ondersteund door het TEAMKPN Sportfonds.

ŠKODA levert het wagenpark van Team Sunweb

ŠKODA en Team Sunweb gaan de samenwerking aan. ŠKODA levert als sponsor het wagenpark aan de succesvolle wielerploeg.

Qurrent weg bij Feyenoord

Feyenoord kan op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. De naam van Qurrent verdwijnt na dit seizoen na twee jaar van de shirts van de Feyenoord-spelers. Dat heeft Greenchoice, dat de energieleverancier heeft overgenomen, bekendgemaakt.

Oranjeleeuwinnen als voetbalplaatjes bij Albert Heijn

Albert Heijn is weer gestart met een Eredivisie-voetbalplaatjesactie. Nieuw is dat voor het eerst ook plaatjes van de spelers van het Nederlands vrouwenelftal te verzamelen zijn.

Mobiel.nl voor drie jaar Presenting Partner 538 TOP 50

Mobiel.nl verbindt zich als Presenting Partner aan de 538 TOP 50. Nog voor de eerste uitzending on air is heeft Mobiel.nl weloverwogen voor dit partnership gekozen. Met deze exclusieve samenwerking verbindt Mobiel.nl zich voor drie jaar aan de nieuwe hitlijst van Radio 538.

NOC*NSF verlengt samenwerking met M line

TeamNL-sporters beschikken tijdens de Olympische Spelen wederom over M line matrassen. De Nederlandse matrassenexpert reist met de Olympische equipe mee om in de Nederlandse veneus in Tokyo en Peking de bedden te voorzien van matrassen.

Lexus verbindt zich aan serie Meesterpianisten

Lexus is een samenwerking aangegaan met de serie Meesterpianisten, de concertreeks van wereldberoemde pianisten die plaatsvindt in de Grote Zaal van het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.

TenCate Grass verlengt banden met KNHB

TenCate Grass, de ontwikkelaar, fabrikant en wereldwijde leverancier van innovatieve kunstgrassystemen, continueert haar ondersteuning als ‘Official Sponsor’ van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Interview Øystein Moan (CEO Visma)

Softwarebedrijf Visma is co-hoofdsponsor geworden van Team Jumbo-Visma. Visma is een van de grootste leveranciers van boekhoud-, ERP-, en payrolldiensten in Europa. CEO Øystein Moan vertelt waarom het Noorse bedrijf de schaats- en wielerploeg sponsort.

Simpel.nl nieuwe sponsor Team Jumbo-Visma

Bij de presentatie van Team Jumbo-Visma vandaag op het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel werd Simpel.nl als nieuwe sponsor bekend gemaakt.

Ajax en Electronic Arts tekenen global partnership

Ajax en Electronic Arts hebben vrijdag bekendgemaakt een partnership te zijn aangegaan voor drie seizoenen rondom de rondom de EA SPORTS™ FIFA-serie. Het partnership formaliseert de reeds bestaande samenwerking tussen de 2 organisaties en is het 1e officiële club-partnership voor EA SPORTS™ FIFA in Nederland.