Artikelen

KLM verlengt contract KLM Open

KLM verlengt het bestaande contract met de European Tour met drie jaar voor de periode 2016 tot en met 2018. In de jaren 2016, 2017 en 2018 wordt het kampioenschap gespeeld op the Dutch. Dat heeft de toernooidirectie van het KLM Open bekendgemaakt.

Activia stapt in schaatssponsoring

Activia van Danone is de komende twee jaar de nieuwe hoofdsponsor van de vrouwenschaatsploeg van Jac Orie.

BrandLoyalty nieuwe sponsor schaatsteam Orie

De mannen van het schaatsteam van Jac Orie hebben met BrandLoyalty een nieuwe hoofdsponsor gevonden

Toverland nieuwe hoofd- en shirtsponsor Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade heeft in attractiepark Toverland haar nieuwe hoofd- en shirtsponsor gevonden. Met het attractiepark is een éénjarige overeenkomst gesloten. Na het eerste jaar zal het hoofdsponsorschap geëvalueerd worden.

Ajax verlengt overeenkomst met CSU

Ajax heeft het sponsorcontract met CSU met vijf jaar verlengd. Met de nieuwe vijfjarige overeenkomst gaan CSU en Ajax op weg naar een 25-jarige samenwerking. Donderdag ondertekende Ajax met de specialist in schoonmaak en thuiszorg een nieuw contract als Official Sponsor.

Xerox voor negende jaar op rij sponsor KLM Open

Xerox is dit jaar wederom sponsor van het KLM Open, het grootste golftoernooi op Nederlandse bodem. Xerox zet rondom het toernooi haar technologie en services in. Het KLM Open wordt van 6 tot en met 9 september gespeeld op de Hilversumsche Golfclub.

Beslist sponsort schaatsteam

De iSkate schaatsploeg van Gerard Van Velde heeft met Beslist.nl, een online winkel voor tal van producten, een nieuwe hoofdsponsor gevonden. APPM Management Consultants zal doorgaan als co-sponsor.

AFAS en AZ verlengen tot en met 2017

AFAS en AZ hebben het bestaande sponsorcontract opengebroken en verlengd tot medio 2017.

Corendon neemt de plaats in van Op=Op Voordeelshop

De hoofdsponsoring van het schaatsteam van Renate Groenewold wordt overgenomen door Corendon. De vliegtuigmaatschappij blijft de ploeg sponsoren tot en met Sochi in 2014.

BNP Paribas langer sponsor North Sea Jazz

BNP Paribas heeft de sponsoring van North Sea Jazz in 2011 voor een meerjarige periode verlengd.

New Balance vierde hoofdsponsor Marathon Rotterdam

New Balance is toegetreden tot de groep van hoofdsponsors van de ABN AMRO Marathon Rotterdam. Het befaamde sportschoenen en -kledingmerk tekende een meerjarig contract met het grootste eendaagse sportevenement van Nederland, dat tot de absolute top van internationale marathons behoort.

Corendon co-sponsor bij Team Op=Op Voordeelshop

De schaatsploeg onder leiding van Renate Groenewold en Peter Kolder, Team Op = Op Voordeelshop, heeft in Corendon een co-sponsor gevonden.

De Lage Landen opnieuw vijf jaar hoofdsponsor Marathon Eindhoven

De Lage Landen verbindt zich opnieuw voor vijf jaar als sponsor aan Marathon Eindhoven. Vanaf 2012 wordt het evenement omgedoopt in ‘De Lage Landen Marathon Eindhoven’. Dit hebben Stichting Marathon Eindhoven en De Lage Landen vandaag officieel bekend gemaakt.

BMW wordt partner KBVB

BMW Belux wordt vanaf juli 2012 voor een periode van minstens vier jaar een van de hoofdsponsors van de Rode Duivels. Dat bevestigt de Belgische Voetbalbond (KBVB) vandaag.

VPRO en NPO samen hoofdsponsor Nederlands Filmfestival

De VPRO en de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) worden gezamenlijk hoofdsponsor van het Nederlands Film Festival (NFF).