24 september: Next Gen Sponsoring jaarcongres

Op 24 september organiseert Sponsorreport zijn jaarlijkse congres. Thema is Next Gen Sponsoring. De eerste sprekers zijn vandaag bekendgemaakt.

Als keynotes zullen onder andere spreken: André Fläckel, Directeur Esports bij Lagardére Sports; Juul Manders, Co-founder en CEO van BALR., 433 en Wannahaves en Yanni Andreopoulos, Commercial Director Formula E Holdings.
Naast de keynotes is er een interactief programma met thematafels, workshops, casepresentaties en paneldiscussies. Presentaties zijn er onder andere van Rabobank, UEFA, PSV, Riot Games, Nielsen Sports, Sponsorium, Van Dooren Advies, Sanquin, 2Basics, Peugeot. Zij laten onderwerpen op het gebied van sport, cultuur, kunst, esports, maatschappij en entertainment de revue passeren.

Het Sponsorreport Jaarcongres vindt ook dit jaar plaats in De Philharmonie in Haarlem. Oud-rugbyster en programmamaakster Tessa Veldhuis is dagvoorzitter. Het programma is te vinden op de congreswebsite.

Next Gen Sponsoring

Next Gen Sponsoring staat voor content, data, digital en delen. Nieuwe modellen van sponsoring, nieuwe platformen en het doorbreken van de traditionele grenzen en posities binnen de sponsoring staan deze dag centraal. Voorbeelden zijn het vernieuwende sponsormodel van PSV, nieuwe platformen als Formula E en nieuwe domeinen zoals eSports.

Wil je ook tot de Next Gen horen, mis dan 24 september niet. Be there, be Next Gen Sponsoring!