Dé Sponsorderby der Lage Landen

Sponsorreport Diner: België vs. Nederland

Voor het eerst in haar geschiedenis organiseert Sponsorreport een diner. Een diner met discussie op Belgische bodem (Brussel), voorafgaand aan het Europese sponsorcongres SponsorLive. Met deelname van ING Nederland en ING België en de Belgische en Nederlandse voetbalbond. Dit alles onder leiding van Jan Paul de Wildt.

Op de avond ontspint zich rond de sponsoring van voetbal een informele & boeiende avond waarbij Nederlandse en Vlaamse experts hun kennis met jou & met elkaar delen. Beleidsbepalers van de hoofdsponsor (ING) van de Belgische en Nederlandse voetbalbond en de beide bonden nemen je onder leiding van Jan Paul de Wildt mee in hoe je een overkoepelende strategie ontwikkelt en uitvoert. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen sponsoring in België en Nederland en wat zal de toekomst brengen? En dit allemaal tijdens een heerlijk diner, want goed eten is onze Belgische buren wel toevertrouwd!

Gesprekspartners zijn:
Nicole Bekkers, hoofd nieuw business en concepting, KNVB
Manu Leroy, directeur communicatie & business development, KBVB
Tjitske Benedictus, manager sponsoring & events, ING Nederland
Guillaume Goies, sport sponsor expert, ING België
Discussieleider: Jan Paul de Wildt, directeur Kumpany

Het Sponsorreport Diner België vs. Nederland; dé Sponsorderby van de Lage Landen kun je eenvoudig combineren met een overnachting in het hotel waar ook het diner plaatsvindt (Crowne Plaza te Brussel) én een bezoek aan de SponsorLive Conference de dag erna. Bij dit congres zijn vooraanstaande internationale keynotes te horen en zijn vele sessies te bezoeken. Je boekt bij ons je ticket voor het diner a 150 euro (ex BTW) en in de bevestiging die je vervolgens per email ontvangt, staat een link voor het boeken van het hotel tegen speciaal congrestarief plus de kortingscode waarmee je korting verkrijgt op deelname aan de SponsorLive Conference.

Ben jij ook klaar voor dé eerste Sponsorderby der Lage Landen in de geschiedenis? Schrijf dan nu in en we treffen je woensdag 27 maart in Brussel. Voor abonnees van Sponsorreport is er uiteraard een speciaal deelnametarief!

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen voor dit diner dus snel inschrijven voordat het uitverkocht is! Inschrijven kan hier.