Studiereis IEG World 2020 Chicago

Ook in 2020 organiseert Sponsorreport weer een studiereis naar het grootste sponsorcongres ter wereld in Chicago. Inschrijven voor het earlybird tarief kan nog tot en met 15 januari.

Ieder jaar bezoeken we met een groep van 15-20 Nederlandse sponsorprofessionals vanuit sport, cultuur en entertainment het IEGWorld congres. Een unieke gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en diepgaand met elkaar kennis en ervaringen uit te wisselen over sponsoring, in Nederland & wereldwijd. In 2020 heeft het IEGcongres als leidende thema's Engage, Transform, Innovate. Wil je je ook laten inspireren, samen met andere sponsorprofessionals? Schrijf je dan nu in!
De studiereis vindt plaats van 25 april tot en met 30 april. Het congres vindt in 2020 in het nieuwe en bijzondere Marriott Hotel plaats, dat gelegen is downtown Chicago aan de Magnificent Mile.

IEG werkt hard aan de invulling van het congresprogramma, met opnieuw de nadruk op een groot aantal inspirerende keynotes. De eerste spreker, Beatriz 'Perez, SVP & Chief Communications, Public Affairs, Sustainibility and Marketing Assets Officer van Coca-Cola, is onlangs als keynote bevestigd. Zij zal spreken over de iconische partnerships van het merk. Daarnaast zijn er sprekers van o.a. Twitter, Adidas, FC Barcelona, Bose en Twitch. Bekijk hier de up-to-date sprekerslijst van IEG World 2020.

Daarnaast heeft Sponsorreport zoals altijd een eigen aanvullend programma voor de Nederlandse deelnemers met onder andere een exclusieve presentatie door Terrence Burns, executive vice president for global sports at Engine Shop.
Tot 1 januari 2020 is er een vroegboekkorting, dus wees er op tijd bij. Inschrijven voor de reis kan hieronder.