Sponsorreport Jaarcongres 23 november

Op dinsdag 23 november organiseert Sponsorreport zijn jaarcongres. Dit keer gelukkig weer live and kicking in Ahoy Rotterdam. Als keynotes zullen onder andere spreken Dennis Karpes, oprichter van JustDiggit, Marijn Luchtman, Global Head of Sponsorships and Commercial Brand Partnerships JustEatTakeaway.com, Gerben van Walt Meijer, Hoofd Marketing Samsung Benelux en Jolanda Jansen, algemeen directeur van Ahoy.

Thema van het congres is vanzelfsprekend sponsoring post-corona. Maar ook andere belangrijke thema's zoals duurzaamheid en klimaat komen aan de orde.

Hoe ziet sponsoring er uit na corona? Wat hebben we als sector geleerd van de afgelopen periode? Wat waren de succesvolle activaties? Wat nemen we mee post-corona? En wat zijn de thema's die sponsoring de komende tijd gaan bepalen? Hoe gaan we daar invulling aan geven? Op het Sponsorreport Jaarcongres kijken we terug, maar vooral vooruit.

Op dinsdag 23 november 2021 zullen we weer voor het eerst live gaan, met de hele branche. Het Sponsorreport Jaarcongres is dan ook dé kans om iedereen weer echt te spreken. En waar kunnen we dat beter doen dan in Ahoy, dat dit jaar 50 jaar bestaat, maar helemaal klaar is voor de volgende 50 jaar!

Kosten voor deelname aan het jaarcongres bedragen voor abonnees op Sponsorreport € 395,-. Geen abonnee? Dan kost deelname € 495,-. Dit is inclusief half jaar abonnement op Sponsorreport.
Indien je voor vrijdag 8 oktober inschrijft krijg je een interessante korting van € 50,- op bovenstaande deelnameprijs. Wacht dus niet te lang en schrijf nu in op https://www.aanmelder.nl/srjaa...