AFAS Software blijft sponsor van KV Mechelen

AFAS Software blijft nog zeker tot 2020 de shirt- en stadionsponsor van KV Mechelen.

“Het project van de nieuwe KV Mechelen-directie heeft ons overtuigd”, zegt AFAS-manager Machiel den Dekker. "Het nieuwe stadion, de uitbreiding van de club, de professionalisering die doorgevoerd wordt. KV Mechelen heeft veel potentieel en we zetten graag onze schouders onder zo’n project. Daarom blijven we de club ondersteunen, met onze software en met sponsoring.”

Vooral met de nieuwe businesstribune die in de steigers staat, heeft het Mechelse softwarebedrijf plannen. Machiel: “De nieuwe tribune is hét project waarop we zaten te wachten, want zo krijgt het stadion meer allure en uitstraling. We zijn ook benieuwd naar het nieuwe concept van de businesslounge, de skybar en de netwerksessies tijdens de week. Tot nu toe waren de ruimtes voor netwerking nog beperkt. Nu gaan we plots verschillende stappen vooruit.”

“Met AFAS Software houden we een partner die gelooft in ons project en de zakelijke mogelijkheden van het vernieuwde stadion helemaal benut”, reageert Olivier Somers, hoofdaandeelhouder van KV Mechelen. “Bovendien is AFAS Software een bedrijf dat denkt op de lange termijn. Samen bouwen we aan een mooie toekomst voor KV Mechelen.”