LinkIT broeksponsor bij SC Heerenveen

Vanaf zondag speelt sc Heerenveen met een nieuwe naam op de broek. LinkIT, een IT-dienstverlener gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT oplossingen voor Multinationals en Overheden, zal de rest van het seizoen op de broeken prijken.

LinkIT zal zondag, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Ajax, een verbintenis als co-sponsor tot het einde van het seizoen tekenen.

CEO Bert Peters van LinkIT over de nieuwe overeenkomst: "Na vele omzwervingen in sportsponsorland zoals schaatsen (Olympisch Goud), cricket ( kampioen van Nederland) zijn we nu eindelijk bij voetbal terechtgekomen en dan ook nog bij de mooiste voetbalclub van Nederland: sc Heerenveen. Ik hoop dat nog vele bedrijven ons zullen volgen!"

De nieuwe co-sponsor is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen voor de meest uitdagende IT vraagstukken op het gebied van softwaredevelopment en IT-architectuur bij bedrijven in binnen- en buitenland. Commercieel manager Henk Bloemers is dan ook blij dat hij LinkIT mag verwelkomen in Heerenveen: "LinkIT is al jaren als OSSH-lid aan de club verbonden en maakt nu de stap naar het co-sponsorschap. Het is een mooi bedrijf en we zijn er dan ook trots op dat zij vanaf zondag op onze broek staan.”