Toverland langer hoofdsponsor Roda JC Kerkrade

Attractiepark Toverland is ook in het seizoen 2013-2014 de hoofd- en shirtsponsor van Roda JC Kerkrade. Met het attractiepark is opnieuw een eenjarige overeenkomst gesloten. Na dit jaar zal het hoofdsponsorschap weer geëvalueerd worden.

Het afgelopen seizoen was Toverland al de hoofdsponsor van Roda JC Kerkrade. Marcel van den Bunder, algemeen directeur van Roda JCKerkrade, is verheugd dat die samenwerking wordt voortgezet: "We zijn natuurlijk enorm blij dat we ook komend seizoen met Toverland op de borstspelen. We hebben ons partnership geëvalueerd en zijn tot de conclusie gekomen dat het hoofdsponsorschap voor beide partijen veel rendement heeft opgeleverd. Wij willen deze ingezette lijn graag continueren. Wij zijn trots op Toverland als hoofdsponsor.”

Ook Jean Gelissen, algemeen directeur van de Gelissen Group, is blij met de voortzetting van de samenwerking: "Attractiepark Toverland is dit jaar uitgebreid met een groot nieuw themagebied met acht nieuwe attracties. Dat zorgt voor veel extra bezoekers. Tegelijkertijd is onze naamsbekendheid gegroeid. Dat hebben we zeker ook te danken aan de sponsoring van Roda JC. Graag willen we komend jaar weer met Roda JC op het hoogste niveau presteren en samen de Limburgse passie en trots voor het voetbal en de leisureontwikkelingen uitdragen!"