Events

Sponsorreport organiseert regelmatig kennissessies en studiereizen, zoals naar het jaarlijkse sponsorcongres van IEG in Chicago en naar het hoofdkantoor van UEFA in Zwitserland. Abonnees hebben korting op de kennissessies en studiereizen binnen Europa.

23 November: Sponsorreport Jaarcongres

Op dinsdag 23 november organiseert Sponsorreport zijn jaarcongres. Dit keer gelukkig weer live and kicking in Ahoy Rotterdam. Als keynotes zullen onder andere spreken Dennis Karpes, oprichter van JustDiggit, Marijn Luchtman, Global Head of Sponsorships and Commercial Brand Partnerships JustEatTakeaway.com, Gerben van Walt Meijer, Hoofd Marketing Samsung Benelux en Jolanda Jansen, algemeen directeur van Ahoy.

Inschrijven kan hier

Olympic Webinar

Op donderdag 19 november 2020 organiseerde Sponsorreport een Olympic Webinar over de grote uitdaging voor sporters, toeschouwers en sponsors in Tokio 2021. De veranderingen in de thuisbeleving en guest experience zijn natuurlijk enorm!

Vier veelzijdige experts met jarenlange ervaring in de wereld van sportsponsoring deelden hun verwachtingen. Hoe kunnen merken de Spelen ook in deze tijd gebruiken? Welke scenario's zijn denkbaar? Met welke veranderingen in fanbeleving houden ze rekening? Hoe ziet de guest-experience er uit in tijden van corona? En hoe gaan merken hun kennis en producten inzetten voor de beleving van de sportliefhebber?

Deze professionals die hun sporen in de wereld van (sport)evenementen hebben verdiend, spraken:

. Julie Garcia Sjögrim, Senior Director, Partnerships, Business Development and Commercial Affairs, Canadian Olympic Committee

. Michiel Aulbers, Commercial Head for Global Sports Business & Partnerships, ATPI Group

. Martin Pietersen, Brand Director – Global Marketing & Communications Atos

. Thierry Borra, Sport Matters Consulting en voormalig Global Director Olympic Games Management Coca-Cola

Deelname was voor abonnees van Sponsorreport gratis!

3, 5 en 9 juni 2020
Sponsoring en marketing in het nieuwe normaal

Sponsorreport organiseerde in juni 2020 een serie van drie korte, actuele, inspirerende en verbindende online middagcongressen. Op drie dagen werd je helemaal bijgepraat over de vragen die er momenteel leven in de sport, cultuur- en entertainmentsector op het gebied van sponsoring en marketing.

Uitreiking SponsorRingen 2022

De uitreiking van de jaarlijkse SponsorRingen vindt begin 2022 plaats. Inschrijven met je case en mee te dingen naar een SponsorRing in een van de categorieën of specialismen kan vanaf eind september 2021.