Events

Sponsorreport organiseert regelmatig kennissessies en studiereizen, zoals naar het jaarlijkse sponsorcongres van IEG in Chicago en naar het hoofdkantoor van UEFA in Zwitserland. Abonnees hebben korting op de kennissessies en studiereizen binnen Europa.

25 - 30 april 2020
IEG World Sponsorcongres Chicago


Omdat IEG het IEG World 2020 congres, dat van 25 april tot en met 30 april zou plaatsvinden in Chicago, heeft afgelast gaat de studiereis niet door. Het is momenteel niet duidelijk of het nog wel later in het jaar zal plaatsvinden of pas weer in 2021.

November
Uitreiking SponsorRingen 2020

In november vindt de uitreiking van de jaarlijkse SponsorRingen plaats. Dit jaar vindt de awardshow opnieuw plaats in het Postillion Convention Centre Amsterdam, Paul van Vlissingenstraat 8, 1096 BK Amsterdam. Inzenden voor de SponsorRing kan vanaf medio juni.

24 september 2019
Sponsorreport Jaarcongres

Voor de derde keer vond het jaarlijkse sponsorcongres plaats in De Philharmonie in Haarlem. Thematafels, workshops, paneldiscussies en keynotes over sport, esports, cultuur, maatschappij en media. Met als keynotes o.a. Juul Manders (mede-oprichter 433, BALR. en Wannahaves), André Flackel (Director eSports Lagardère Sports), Yanni Andreopoulos (Commercial Director Formula E Holdings), Alban Dechelotte (Riot Games), Frans Janssen (Commercieel directeur PSV).