Events

Sponsorreport organiseert regelmatig kennissessies en studiereizen, zoals naar het jaarlijkse sponsorcongres van IEG in Chicago en naar het hoofdkantoor van UEFA in Zwitserland. Abonnees hebben korting op de kennissessies en studiereizen binnen Europa.

3, 5 en 9 juni 2020
Sponsoring en marketing in het nieuwe normaal

Sponsorreport organiseert in juni een serie van drie korte, actuele, inspirerende en verbindende online middagcongressen. Op drie dagen word je helemaal bijgepraat over de vragen die er momenteel leven in de sport, cultuur- en entertainmentsector op het gebied van sponsoring en marketing. En ontmoet je al je collega's weer (online).

November
Uitreiking SponsorRingen 2020

In november vindt de uitreiking van de jaarlijkse SponsorRingen plaats. Dit jaar vindt de awardshow opnieuw plaats in het Postillion Convention Centre Amsterdam, Paul van Vlissingenstraat 8, 1096 BK Amsterdam. Inzenden voor de SponsorRing kan vanaf medio juni.

24 september 2019
Sponsorreport Jaarcongres

Voor de derde keer vond het jaarlijkse sponsorcongres plaats in De Philharmonie in Haarlem. Thematafels, workshops, paneldiscussies en keynotes over sport, esports, cultuur, maatschappij en media. Met als keynotes o.a. Juul Manders (mede-oprichter 433, BALR. en Wannahaves), André Flackel (Director eSports Lagardère Sports), Yanni Andreopoulos (Commercial Director Formula E Holdings), Alban Dechelotte (Riot Games), Frans Janssen (Commercieel directeur PSV).