Artikelen

KNKV en ERIMA verlengen opnieuw met vier jaar

ERIMA verzorgt ook de komende vier jaar de kleding van de nationale selecties en scheidsrechters voor het KNKV. Dat zijn beide partijen, die al sinds 2003 samenwerken, onlangs met elkaar overeengekomen.

Houthoff blijft hoofdsponsor Nationale Opera & Ballet

Houthoff verlengt het hoofdsponsorschap van Nationale Opera & Ballet per 1 januari 2021. Het advocatenkantoor en het cultuurinstituut verbinden zich voor een nieuwe periode van minimaal 1,5 jaar aan elkaar.

Sponsors betaald voetbalclubs zeer positief over partnership

Het professionele voetbal is voor bedrijven nog altijd een uniek en uiterst effectief platform om zakelijke doelstellingen te behalen. Zo levert het sponsoren van een Eredivisieclub gemiddeld 94.000 nieuwe klanten op. Een meerderheid (57%) van de zakelijke partners geeft aan de club trouw te blijven. Dat blijkt uit 2 grootschalige recente onderzoeken van Markteffect, in samenwerking met de Eredivisie CV en KNVB Expertise.

Jumper De diersuper langer hoofdsponsor Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles heeft het hoofdsponsorschap van Jumper De diersuper met vier jaar verlengd. Eigenaar Kees Vierhouten is toegetreden tot de aandeelhouders van de Go Ahead Eagles Holding BV, het overkoepelende orgaan van Go Ahead Eagles.

Le Champion annuleert alle sportevenementen tot 1 juni 2021

Sportorganisatie Le Champion heeft besloten alle sportevenementen tot 1 juni 2021 te annuleren. De organisatie acht het niet realistisch te veronderstellen dat voor deze datum al grote, fysieke sportevenementen voor fietsers, hardlopers en wandelaars verantwoord kunnen plaatsvinden.

KVK kiest voor Kumpany

Kumpany en partner We Are Live hebben met een vernieuwend, hybride eventconcept de Europese aanbesteding van KVK gewonnen. Na de presentatieronde in oktober is onlangs de gunning verstrekt. Hiermee zijn de twee bureaus verantwoordelijk voor de doorontwikkeling, uitrol en productie.

Team Jumbo-Visma en Swapfiets bundelen krachten

De komende drie jaar is Swapfiets sponsor van Team Jumbo-Visma, De twee Nederlandse namen zullen zich hard maken om zoveel mogelijk mensen op de fiets te krijgen. Of dit nu vanuit een sportief oogpunt is of voor dagelijks gebruik.

The Dutch Masters en Rolex vernieuwen samenwerking

Hoofdsponsor Rolex heeft de samenwerking met The Dutch Masters (voorheen Indoor Brabant, red.) voor lange termijn verlengd.

1,7 miljoen kijkers voor Vrienden van Amstel, Live

Zo’n 1,7 miljoen mensen hebben zaterdagavond gekeken naar de digitale editie van de allergrootste kroeg van Nederland: Vrienden van Amstel, Live.

Shimano breidt sponsoring Team Jumbo-Visma uit

Shimano levert de komende jaren onderdelen voor de World Tour-ploeg, het Development Team en het damesteam van Team Jumbo-Visma. De partijen hebben de sponsorovereenkomst verlengd en, door de toevoeging van het vrouwenteam, uitgebreid.

Postcode Loterij blijft IVN Natuureducatie steunen

De Nationale Postcode Loterij heeft besloten de samenwerking met IVN voor een periode van tenminste vijf jaar voort te zetten.

Canon streaming partner Judobond

Judo Bond Nederland (JBN) is met de leverancier van technologieën op het gebied van digitale beeldverwerking Canon een partnership aangegaan.

Hoofdsponsor De Graafschap verlengt met 10 jaar

Hoofdsponsor AgriBioSource committeert zich de komende 10 jaar aan De Graafschap. Daarbij zal het bedrijf in het seizoen 2021-2022 weer fungeren als hoofdsponsor, dit ongeacht de divisie waarin de club uitkomt.

PLUS lanceert Marble Maniacs

PLUS lanceert op zondag 31 januari de Marble Maniacs: een spaaractie waarbij klanten zeven weken lang kunnen sparen voor 24 knikkers. Onderdeel van de campagne is een samenwerking met de nieuwe knikkerspelshow Marble Mania, die vanaf donderdag 21 januari elke week te zien is bij SBS6. In dit programma gaan diverse bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan op spectaculaire knikkerbanen.

KPMG: “Alle topclubs in Europa zien hun omzetten fors teruglopen”

De Covid-19 pandemie laat duidelijk zien hoe beperkt de financiële duurzaamheid van de belangrijkste voetbalclubs in Europa is. Dat is de conclusie die KPMG trekt in zijn nieuwste 'The European Champions Report 2021’. Alle topclubs in Europa zien hun omzetten fors teruglopen.