Artikelen

Office Centre zegt contract met FC Groningen op

Office Centre heeft het contract als hoofdsponsor van FC Groningen opgezegd. Dit betekent dat de naam van de specialist in kantoorartikelen vanaf het seizoen 2023/2024 van de voorkant van het groen-witte shirt zal verdwijnen. FC Groningen gaat op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor.

Sponsorreport Jaarcongres 23 november

Op dinsdag 23 november organiseert Sponsorreport zijn jaarcongres. Dit keer gelukkig weer live and kicking in Ahoy Rotterdam. Als keynotes zullen onder andere spreken Dennis Karpes, oprichter van JustDiggit, Marijn Luchtman, Global Head of Sponsorships and Commercial Brand Partnerships JustEatTakeaway.com en Jolanda Jansen, algemeen directeur van Ahoy.

Crisp wordt supporter van 15 hockeyclubs

Hockeyend Nederland heeft er een nieuwe fan bij: Crisp, de supermarkt-app voor vers eten. De online shop ondersteunt de clubs met veldsponsoring, kleding en natuurlijk goede en verse snacks rond de wedstrijd.

Paralympiërs warm ontvangen in Nederlandse Loterij TeamNL Lounge

25x goud, 17x zilver, 17x brons. En een vijfde plek in het medailleklassement. De Paralympische Spelen waren een groot succes voor Nederland. Maandag 6 september kwamen de laatste Paralympiërs naar huis. In het Hilton op Schiphol werden ze opgewacht door vrienden en familie. Het was een warm welkom thuis mogelijk gemaakt door Nederlandse Loterij, partner van TeamNL en de gehele sport in Nederland. Verslag van een trotse, emotionele en goud blinkende middag.

Sponsorinkomsten musea dalen met 20%

De sponsorinkomsten van de bij de Museumvereniging aangesloten Nederlandse musea zijn in 2020 in vergelijking met een jaar eerder met € 5 miljoen gedaald naar € 20 miljoen. Dat blijkt uit Museumcijfers 2020, de jaarlijkse branchecijfers van de Museumvereniging.

Asito presenting partner OKT Curling in Leeuwarden

December 2021 wordt het Olympisch Kwalificatie Toernooi Curling 2021 in Leeuwarden gehouden. Een primeur voor Nederland. Asito, hoofdsponsor van de Curlingbond, is presenting partner van het toernooi.

betFIRST naamgever BNXT League

betFIRST, een Belgische aanbieder van online sportweddenschappen, verbindt zich met ingang van jaargang 21/22 als naamgever aan de BNXT League, de nieuwe Belgisch-Nederlandse basketbalcompetitie. De nieuwe competitie gaat de komende drie jaar de betFIRST BNXT League heten.

TOTO opent zeecontainer voor Feyenoord-supporters

Op de dag dat de club 51 jaar geleden de Wereldbeker won opent TOTO samen met clubicoon Ulrich van Gobbel een zeecontainer vol exclusieve Feyenoord-prijzen.

Albert Heijn en KNVB lanceren sponsorprogramma voor 3.000 amateurclubs

Vandaag lanceren Albert Heijn en de KNVB samen met bondscoach Louis van Gaal Voetbalpassie, een digitaal spaarprogramma waarmee klanten Voetbalpassiepunten kunnen sparen om zo hun lokale voetbalclub te sponsoren. De punten die door klanten gespaard zijn, gaan rechtstreeks naar de desbetreffende clubs.

bwin wordt Official Partner UEFA

UEFA heeft een driejarig partnership afgesloten met bwin als Official Partner van de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League. Het is voor het eerst dat UEFA een partnership afsluit met een sportweddenpartner.

Jumbo feliciteert Max Verstappen met historische winst

Gisteren schreef Max Verstappen op het CM.com Circuit Zandvoort geschiedenis met het winnen van de eerste Nederlandse Grand Prix in 36 jaar. Jumbo is als supporter van talent al sinds het eerste uur de trotse sponsor van Verstappen.

Continu en AA Drink founding partners KNLTB Padel

Continu Professionals en AA Drink worden de eerste founding partners van KNLTB Padel. De samenwerkingen werden beklonken tijdens de Decathlon Copa de Padel in Utrecht. Continu en AA Drink tekenden een overeenkomst om de komende 3 jaar samen met de KNLTB verder bouwen aan de groei van de padelsport in Nederland.

‘The King of Beers’ in Willem II-stadion

Willem II heeft onlangs de samenwerking met bierbrouwerij AB InBev verlengd. De bierbrouwerij is inmiddels ruim 30 jaar aan de club verbonden en met deze verlenging blijft de trouwe samenwerking met het bedrijf in tact. Als onderdeel van de nieuwe overeenkomst doet vanaf januari 2022 Bud zijn intrede en stroomt vanaf dat moment Bud door de tapkranen van het Koning Willem II stadion.

Brand New Live organiseert Eredivisie Speler van het Jaar

Na een intensieve bureaupitch en maanden voorbereiding organiseert Brand New Live samen met tv-partner FABRIQ voor Eredivisie CV en ESPN het vernieuwde en toonaangevende voetbal-event Eredivisie Speler van het Jaar 2020-2021.

Nationale-Nederlanden en het Nederlands Fotomuseum organiseren portfoliodag

Het Nederlands Fotomuseum organiseert op maandag 27 september samen met corporate partner Nationale-Nederlanden de jaarlijkse portfoliodag.