Artikelen

Team Sunweb wordt volgend jaar Team DSM

Team Sunweb heeft de samenwerking met DSM uitgebreid waarbij het chemie- en voedingsbedrijf hoofdsponsor en naamgever wordt van het wielerteam en verder gaat als Team DSM. DSM verbindt zich voor vier jaar als hoofdsponsor van het team. Sunweb

Team DSM kiest voor Volvo

Volvo Car Nederland is de nieuwe mobiliteitspartner van Team DSM. Als exclusieve team car supplier verzorgt Volvo het wagenpark aan de succesvolle wielerploeg, waarbij zowel de heren- als de damesploeg en het development programma van Team DSM gebruik zullen maken van de Volvo V60 Cross Country. Ook Zoover wordt partner van het team.

KPN maakt gratis livestream DI-RECT mogelijk

Op vrijdag 11 december geeft de rockband DI-RECT een bijzonder livestream concert vanuit het Kurhaus in Scheveningen. Het is het vijfde en laatste optreden van dit jaar waarin alle hoogtepunten uit voorgaande gigs samenkomen. KPN heeft het concert van DI-RECT geadopteerd en biedt het gratis aan al zijn consumentenklanten aan.

Coop nationaal partner van het Eurovisie Songfestival

Supermarktorganisatie Coop is de nieuwe nationaal partner van het Eurovisie Songfestival 2021. De retailer met ruim 300 winkels in het hele land is de derde nationaal partner, naast de Bankgiro Loterij en Eneco, die zich verbindt aan het Eurovisie Songfestival dat volgend jaar mei in Rotterdam wordt gehouden.

PepsiCo vernieuwt met UEFA Champions League

PepsiCo heeft het partnership met de UEFA Champions League met drie jaar verlengd tot medio 2024. De overeenkomst geeft PepsiCo ook rechten voor de UEFA Super Cup in 2021, 2022 en 2023. Eerder dit jaar maakte het frisdrank- en foodbedrijf al bekend dat het een meerjarig contract had getekend voor het UEFA Vrouwenvoetbal.

DPD Nederland nieuwe hoofdsponsor Squash Bond Nederland

Met ingang van 1 januari 2021 verbindt DPD Nederland zich tot en met 2022 als hoofdsponsor aan Squash Bond Nederland (SBN). Als nieuwe partner omarmt DPD niet alleen de top- en breedtesport, maar zal het ook bijdragen om de infrastructuur te versterken. Met het nieuwe partnership verbinden SBN en DPD zich wederom na een eerdere samenwerking in 2018 -2019.

Eerste editie Het Grootste Diner van Nederland een groot succes

Op donderdagavond 26 november vond de eerste virtuele editie van Het Grootste Diner van Nederland plaats. Fonds Gehandicaptensport organiseerde het diner als alternatief voor het jaarlijkse Benefietdiner.

AZ en Vomar verlengen partnerschap

Vomar is ook de komende jaren aan AZ verbonden als Strategisch Partner. Het lopende contract is opengebroken en verlengd tot medio 2023.

Rabo ClubSupport steunt 30.300 clubs en verenigingen in coronatijd

Via Rabo ClubSupport gaven dit jaar ruim 30.300 clubs en verenigingen een bestedingsdoel op om hun initiatieven te verwezenlijken. Meer dan 460.000 mensen stemden tot en met oktober op de diverse maatschappelijke initiatieven.

KPN Mooiste Contact Fonds brengt theater naar ouderen toe

Om ouderen een hart onder de riem te steken in deze voor velen eenzame tijd, brengen het KPN Mooiste Contact Fonds, Internationaal Theater Amsterdam (ITA) en Stichting Gouden Dagen het theater naar de ouderen toe. Samen stellen zij de voorstelling De stille kracht, met o.a. Halina Reijn en Gijs Scholten van Aschat in de hoofdrollen, beschikbaar voor 1500 zorginstellingen voor ouderen in Nederland. De stille kracht is gebaseerd op het boek van Louis Couperus en is geregisseerd door Ivo van Hove.

Sven Kramer Academy en Stichting IT4Kids gaan samenwerken

De Sven Kramer Academy en Stichting IT4Kids gaan samenwerken om kinderen in Nederland het plezier van schaatsen te laten ervaren. IT4Kids is de maatschappelijk partner van het schoolschaatsprogramma dat de Sven Kramer Academy aanbiedt.

BankGiro Loterij verlengt partnership NEMO Science Museum

De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan NEMO Science Museum met vijf jaar. NEMO Science Museum is sinds 2011 partner van de BankGiro Loterij. Van 2021 tot en met 2025 ontvangt het museum wederom een jaarlijkse bijdrage voor aankopen, het toegankelijk maken en presenteren van de collectie.

Fonds Gehandicaptensport organiseert Het Grootste Diner van Nederland

Het jaarlijkse Benefietdiner van Fonds Gehandicaptensport kan dit jaar niet doorgaan. Daarom organiseert het Fonds vanavond op donderdagavond 26 november virtueel Het Grootste Diner van Nederland. Vanaf 18.30 uur opent Fonds Gehandicaptensport de deuren van haar virtuele restaurant.

Ruud de Langen in bestuur SponsorRingen

Ruud de Langen (dentsu) treedt per 1 december toe tot het bestuur van de SponsorRingen.

Commerciële opbrengsten KNVB gestegen

Hoewel de coronacrisis flinke impact heeft op de financiën van de KNVB, blijkt uit het jaarverslag dat de commerciële opbrengsten in het afgelopen boekjaar 2019/20 met bijna 8 miljoen euro zijn gestegen naar 32,8 miljoen euro.