Artikelen

Miele PowerWash opnieuw op Lowlands

De Miele PowerWash staat ook dit jaar weer op Lowlands. Voor de derde, en volgens Miele voor de allerlaatste keer.

24 september: Next Gen Sponsoring jaarcongres

Op 24 september organiseert Sponsorreport zijn jaarlijkse congres. Thema is Next Gen Sponsoring. De eerste sprekers zijn vandaag bekendgemaakt.

PSV sluit partnerschap met EA Sports

PSV gaat een partnerschap aan met Electronic Arts (EA). De producent van de EA SPORTS FIFA-spellen verbindt zich voor drie jaar aan PSV.

Niks is onmogelijk bij de Zwarte Cross

Vandaag start vier dagen Zwarte Cross. Het evenement is in 23 jaar uitgegroeid van een motorcross op een weiland tot een festijn van muziek, theater, sport, circus en stunts. Met 220.000 bezoekers is de Zwarte Cross het grootste festival van Nederland geworden. De sponsors groeiden mee.

Keynote Jaarcongres Juul Manders: “Mijn advies is gewoon beginnen”

Zes jaar geleden richtte de succesvolle internetondernemer Juul Manders samen met Ralph de Geus en oud-voetbalinternational Demy de Zeeuw drie bedrijven op: modemerk BALR., lifestyle-platform Wannahaves en online voetbalcommunity 433. Juul Manders verzorgt de openingskeynote op het Sponsorreport Jaarcongres op 24 september.

Waarom het Openluchtmuseum partner van Vitesse wordt

Het Nederlands Openluchtmuseum wordt mede-hoofdsponsor van Vitesse. Directeur Teus Eenkhoorn legt uit waarom het museum in de samenwerking is gestapt. “Als ik cash geld had moeten betalen aan Vitesse, was de deal niet doorgegaan.”

AD nieuwe mediapartner van Feyenoord

Het AD is vanaf dit seizoen weer mediapartner van Feyenoord. De Persgroep Nederland, de uitgever van onder andere het AD, tekent binnenkort een overeenkomst voor de komende drie seizoenen.

CTS nieuwe sponsor talententeam Atletiekunie

CTS Group is de nieuwe sponsor van het CTS Group Talententeam van de Atletiekunie. CTS is de opvolger van AA Drink dat het talententeam jarenlang sponsorde.

ABN AMRO scherpt sponsorstrategie aan

Een nieuwe purpose van de bank met andere thema’s én behoefte aan meer eenduidigheid vormen de aanleiding voor ABN AMRO om haar sponsorstrategie aan te scherpen. Met ‘Buitengewoon Gedreven’ als leidraad voor de activatie wil ABN AMRO meer consistentie, relevante zichtbaarheid en ruimte voor purpose driven sponsoring creëren. Sander Bestevaar, hoofd Brand Activation bij ABN AMRO, vertelt hoe de nieuwe strategie er uitziet.

Uniek partnership voor Vitesse

Nederlands Openluchtmuseum en Koninklijke Burgers’ zoo worden gezamenlijk hoofdsponsor bij de Arnhemse club met de pay off ‘Dagje uit in Arnhem’. De bekendmaking gebeurde in combinatie met een spectaculaire presentatie van het speciale Airborne-tenue. Olivier Smit, Commercieel directeur bij Vitesse, gaat in op de achtergronden van het bijzondere partnership.

Twee nieuwe hoofdsponsors voor Vitesse

Vitesse, Nederlands Openluchtmuseum en Koninklijke Burgers’ zoo hebben elkaar gevonden in een bijzondere samenwerking. De twee Arnhemse partijen worden gezamenlijk hoofdsponsor bij de Arnhemse club.

De waarde van creativiteit

Er zijn mensen die menen dat iedereen creatief is. Maar dat is niet zo, zegt Marcel Beerthuizen. Het gevolg is wel dat de waarde van creativiteit is gedevalueerd.

Red Bull wordt partner van de Zwarte Cross

De Zwarte Cross gaat samenwerken met Red Bull op en rondom het festival.

Riot Games en Dutch Grand Prix toegevoegd aan Sponsorreport Jaarcongres

Alban Dechelotte, Head of Sponsorship & Business Development EU esports bij Riot Games, en Imre van Leeuwen, algemeen directeur Heineken Dutch Grand Prix, zijn toegevoegd als sprekers op het Sponsorreport Jaarcongres.

Djopzz en PEC Zwolle Vrouwen blijven partners

Djopzz, een uitzendbureau en intermediair op het gebied van payrolling en detachering, blijft ook in het seizoen 2019-2020 hoofdsponsor van de vrouwentak van PEC Zwolle.