Artikelen

Techonomy verbindt zich als preferred digital supplier aan de KNVB

Techonomy, een full-service digital marketingbureau, en de KNVB intensiveren de samenwerking op het gebied van advertising, data en performance. Dit om de digitale prestaties van de KNVB naar een nog hoger niveau te brengen.

Renault terug als partner Dutch Design Week

Net als in 2018 en 2019 is Renault in 2023 weer partner van Dutch Design Week (DDW). Tijdens het grootschalige designevenement, dat dit jaar van 21 t/m 29 oktober in Eindhoven wordt gehouden, is Renault met een eigen expositieruimte aanwezig waar de nieuwe Renault Scenic E-Tech electric en drie conceptauto’s getoond worden. Ook stelt Renault 35 exemplaren van de 100% elektrische Megane E-Tech electric ter beschikking als gratis shuttledienst voor de bezoekers van het evenement.

Ernst Boekhorst nieuwe voorzitter Bestuursraad Ajax

Bij de Buitengewone Algemene Ledenvergadering (BALV) van de Vereniging Ajax is Ernst Boekhorst als nieuwe voorzitter gekozen.

Annette Reijersen van Buuren weg bij Oranje Fonds

Annette Reijersen van Buuren vertrekt bij het Oranje Fonds, waar ze sinds maart 2021 hoofd merk & communicatie en lid van het managementteam was. Wat Reijersen van Buuren gaat doen is nog nier bekend. Ook hoofd fondsenwerving en partnerschappen Saskia van der Kooy heeft haar vertrek bij het fonds aangekondigd.

Capital Sports: nieuw label voor sportmarketing

Op maandag 18 september 2023 presenteerde Capital Advertising een nieuw label voor sportmarketing. Onder de naam Capital Sports wil het allround marketingbureau uit ’s-Hertogenbosch zijn dienstverlening in het sportieve spectrum een eigen gezicht geven.

Yakult Europe en het Nederlands Philharmonisch Orkest vieren 30 jaar sponsoring

Yakult Europe, een toonaangevende pionier op het gebied van probiotica, kondigt met trots een gedenkwaardige mijlpaal aan: ze is 30 jaar sponsor van het Nederlands Philharmonisch Orkest. In de afgelopen 30 jaar heeft deze voorbeeldige samenwerking een onuitwisbare stempel gedrukt op het Nederlandse culturele landschap, waarbij muzikale excellentie is gekoesterd en talentontwikkeling in de wereld van de klassieke muziek is gestimuleerd. De jarenlange samenwerking wordt op maandag 18 september 2023 gevierd met een evenement in Het Concertgebouw in Amsterdam tijdens een concert van het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Ocean Outdoor verlengt en versterkt partnership met NOC*NSF tot 2032

Ocean Outdoor en NOC*NSF kondigen aan hun samenwerking te verlengen en uit te breiden tot 2032. Dit partnership moet de toewijding van beide partijen aan sport en maatschappelijke betrokkenheid benadrukken. Ocean wil met deze relatie graag bijdragen aan de ambitie van NOC*NSF om het sportiefste land ter wereld te worden.

Wieler- en schaatsploeg Jumbo-Visma uit elkaar

De succesvolle wieler- en schaatsploeg die gezamenlijk bekend staat als Team Jumbo-Visma gaan binnen afzienbare tijd hun eigen weg. De wielerploeg (Blanco Pro Cycling) gaat verder onder leiding van Richard Plugge en de schaatsploeg (The Speed Skating) wordt verder voortgezet onder leiding van Jac Orie en Sven Kramer. Jumbo, dat eerder bekend heeft gemaakt te willen stoppen als hoofdsponsor, blijft bij beide ploegen gedurende drie jaar betrokken als Founding Partner.

Partnership Acronis en Ajax verlengd

Technologiebedrijf Acronis en Ajax hebben de samenwerking verlengd. Acronis blijft tot en met minimaal 2026 Official Cyber Protection Partner van Ajax alsmede hoofdsponsor van de Ajax Jeugd. Naast de rechten op het vlak van zichtbaarheid en hospitality die Acronis ontvangt, blijft Ajax ook een belangrijke 'showcase' om de producten en services van Acronis onder de aandacht te brengen bij de zakelijke doelgroep.

Feyenoord en LyondellBasell versterken partnership

Feyenoord en LyondellBasell zijn per 1 september 2023 nog nauwer aan elkaar verbonden. De multinational, met vestigingen in en rond Rotterdam, heeft een driejarig contract getekend voor een Strategisch Partnership met Feyenoord.

Mitsubishi Motors nieuwe Mobiliteitspartner KNSB

Mitsubishi Motors is de komende drie jaar ‘official mobility partner’ van de KNSB. De rijders van TeamNL Shorttrack alsmede het KNSB Bondsbureau zullen al vanaf 1 oktober in auto’s van het befaamde Japanse merk gaan rijden.

one:Nil versterkt team

One:Nil verwelkomt drie nieuwe krachten. Het creatieve bureau in sport wil daarmee verdere invulling geven aan haar ambitieuze groei.

KNVB en KPN blijven verbonden

KNVB en KPN hebben de jarenlange samenwerking verlengd tot en met 2026. Sinds 2017 ondersteunt KPN het voetbal in de volle breedte. Van Oranje en de OranjeLeeuwinnen tot aan de lokale amateurverenigingen.

Hewlett Packard Enterprise en Ajax verlengen partnership

Ajax en Hewlett Packard Enterprise (HPE) hebben hun partnership verlengd. HPE is minimaal tot en met 2025 Official Supplier van Ajax. HPE is voor Ajax een belangrijke technologiepartner en adviseur, een rol die sinds 2018 voor zowel de kantooromgeving in de Johan Cruijff ArenA als de voetbalorganisatie op de Toekomst wordt vervuld.

Albert Heijn motiveert jeugd om meer fruit te eten bij het sporten

Albert Heijn lanceert samen met de KNVB een campagne om voetballende kinderen te stimuleren meer fruit te eten. De campagne draagt de naam 'Teamfruit’ en richt zich op een duurzame gedragsverandering. De twee organisaties werken al langer intensief samen, onder andere rondom het KNVB schoolvoetbal waar Albert Heijn de hoofdsponsor van is en waar jaarlijks 200.000 kinderen aan meedoen.