Adecco selecteert 1730 vrijwilligers voor EK Vrouwen

Als partner van WEURO 2017 heeft Adecco 1730 vrijwilligers geselecteerd voor het aankomende EK voetbal vrouwen. Deze selectie kwam tot stand na een periode van scouting en werving van het Talent Team van Adecco.

De KNVB kan al zeventien jaar rekenen op de steun van Adecco. Zo speelde de uitzendorganisatie een grote rol bij de werving en selectie van vrijwilligers bij EURO 2000, de Europa Leaguefinale in 2013 en het Olympisch kwalificatietoernooi vrouwen in 2016. Aankomende zomer, op het grootste EK vrouwen ooit, biedt Adecco wederom vrijwilligers en starters een podium om dit topsporttoernooi van dichtbij mee te maken.

Na het succes van het KNVB Talent Team en werving en selectie van vrijwilligers voor de Europa Leaguefinale in Amsterdam, zet Adecco zich dit jaar in voor de werving en selectie voor Women’s EURO 2017. Naast het aanbieden van stageplekken wordt er dit jaar ook gefocust op het creëren van startersfuncties en vrijwilligers voor WEURO 2017.

"Vrijwilligers zijn van enorm belang om WEURO 2017 tot een succes te maken. De match met Adecco hierin is van onschatbare waarde. Daarom zijn we erg blij dat een ervaren partner als Adecco ons hierbij de helpende hand biedt”, aldus Bert van Oostveen, toernooidirecteur UEFA Women’s EURO 2017.
"Vanuit de samenwerking met de KNVB, werven wij dit jaar alle vrijwilligers voor het WEURO 2017 en zijn we ook sponsor van dit fantastische toernooi. Als organisatie die gaat voor vooruitgang en groei, met sport in ons DNA, zijn we erg trots om deel uit te maken van h&t evenement van de snelst groeiende sport ter wereld”, aldus Hans Pruis, CEO Adecco Group Nederland.