Adecco’s Man of the Match maakt werk van voetbal

Vanaf 24 maart zijn Adecco en KNVB via de Man of the Match kandidaten aan het werven voor droombanen en -stages bij de KNVB en andere betaald voetbal organisaties. De eerste Man of the Match is een vrouw: Crista van der Steege!

Crista van der Steege gaat met haar vlogcamera laten zien welke verrassende banen ze tegenkomt bij de KNVB, betaald voetbal organisaties en andere voetbalbedrijven. Ook doet ze verslag van haar zoektocht naar geschikte kandidaten voor de Top Jobs en Top Stages én heeft ze een proactieve rol in het matchen van de juiste kandidaten. Eenmaal van start, blijft Crista de professionals en studenten volgen om hun ervaringen in beeld te brengen.

Adecco Nederland is sinds 2000 de officiële HR-partner van de KNVB. Na het succes van het KNVB Talent Team - waarbij Adecco in zeven jaar tijd bijna 1000 stagiaires aan een stageplek hielp - is tot het EK van 2020 gekozen voor een nieuwe benadering. Behalve de Top Stages staat nu ook een aantal bijzondere banen op de wervingskalender onder de noemer Top Jobs. De Man of the Match is de verbindende factor tussen de werelden van Adecco en de KNVB. Daarbij wordt ze ondersteund door BetterMatter, het in contentmarketing gespecialiseerde zusje van merkactivatiebureau Kumpany. Kumpany tekende ook voor het concept.

De eerste Top Stages bij onder andere PSV, FC Utrecht en EURO2020 staan vanaf 24 maart online. Voetballiefhebbers van wie het talent buiten het veld ligt, kunnen via www.Adecco.nl/manofthematch direct solliciteren. Alle vacatures en de vlogs van Crista zijn op deze site te vinden.