Albert Heijn en KNVB organiseren schoolvoetbalfinale

Op vrijdag 17 juni kwamen er 300 jongens en meisjes uit heel Nederland naar de KNVB Campus in Zeist voor de finales van het KNVB Schoolvoetbaltoernooi. Albert Heijn zorgde als partner van de KNVB en supporter van voetballend Nederland tijdens alle wedstrijden voor vers fruit als tussendoortje in de rust.

Het was voor het eerst sinds 2019 dat het toernooi weer fysiek plaats kon vinden. De vorige twee edities van de schoolvoetbalfinale konden vanwege corona niet doorgaan en toen heeft Albert Heijn samen met de KNVB ‘Schoolvoetbal in de Klas!’ georganiseerd. Naast het schoolvoetbaltoernooi en het trainingsbezoek stonden er op de toernooidag ook andere leuke activiteiten op stapel. De landelijke schoolvoetbalfinale voor Groep 5 tot en met 8 van het basisonderwijs startte met een peptalk voor de jonge finalisten van niemand minder dan bondcoach Louis van Gaal.

Als partner van de KNVB en supporter van voetballend Nederland draagt Albert Heijn het Nederlands voetbal een warm hart toe. Albert Heijn is er voor iedereen, voor het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen, maar ook voor alle schoolvoetballers, amateurclubs, vrijwilligers en fans in Nederland. Johan van der Zanden, directeur Marketing & Communicatie: "Samen maken we ons hard voor een gezonde, sportieve en sterke toekomst voor iedereen. Dat doen we met de verbindende kracht van voetbal om mensen samen meer en met plezier te laten bewegen. En de impact van Albert Heijn als vertrouwde en inspirerende partner om lekker en gezond eten onderdeel te maken van de Nederlandse voetbalcultuur."