Beachvolleybalsters Katja en Raïsa ambassadeurs #SameDream

Katja Stam en Raïsa Schoon zijn benoemd als ambassadeurs van de campagne #SameDream. Die campagne is een initiatief van vier sportbonden en DHL Parcel, dat sponsor en logistiek partner is van de Nederlandse nationale vrouwenteams voetbal, hockey, (beach)volleybal en handbal.

Het partnership draagt de naam #SameDream, dat staat voor het gezamenlijk streven naar topprestaties en waarbij DHL de sporters de noodzakelijke steun en support biedt om hun droom te kunnen waarmaken. Ook is #SameDream voor de topsporters een middel om de jongere generatie te enthousiasmeren en inspireren. Vanaf de start zijn vier speelsters als ambassadeurs verbonden aan #SameDream. Dat zijn handbalster Lois Abbingh, hockeyster Pien Sanders, volleybalster Laura Dijkema en voetbalster Jackie Groenen.

Met de benoeming van Katja en Raïsa als ambassadeurs wordt beachvolleybal, dat vanaf de start al deel uitmaakt van het partnership, nog nadrukkelijker onderdeel van #SameDream. De twee speelsters van Beach TeamNL maken een stormachtige ontwikkeling door en dat sluit goed aan bij de ambities van #SameDream en de aandacht die DHL daaraan wil geven.

“Katja en Raïsa waren al onderdeel van #SameDream, net zoals de andere vrouwen beachteams en de Volleybaldames. We zijn blij dat we ze nu als ambassadeurs nog meer bij de campagne kunnen betrekken. Een win-win situatie”, zegt Janske Delmée, Contract Manager Sponsorships DHL Parcel.

Onlangs maakten de twee jonge beachvolleybalsters, de huidige nummers vier van de wereldranglijst, als kersverse ambassadeurs hun opwachting bij een event van Young DHL, het platform voor Young Professionals van de vijf business units van DHL in Nederland.

“We zijn vereerd met deze rol in het partnership. Ook wij zien de parallellen met de ambities van DHL Parcel: doorgroeien naar de top en daar blijven. De connectie met de andere vrouwenteams is in korte tijd al sterk geworden. We zijn ervan overtuigd dat wij daar nog meer profijt van zullen hebben en tegelijkertijd willen wij ook collega-sporters steunen en inspireren”, aldus Katja en Raïsa.

Foto: Nevobo/fotohoogendoorn.nl