BN'ers steunen OranjeLeeuwinnen in KPN-videoboodschap

Nederland heeft zich vanavond als een blok achter de OranjeLeeuwinnen geschaard. Zowel een groot aantal Bekende Nederlanders als onbekende Nederlanders wenste de voetbalvrouwen in een videobelboodschap van KPN veel succes op het naderende WK in Frankrijk.

De videoboodschap werd direct na de ‘uitzwaaiwedstrijd’ van de Leeuwinnen tegen Australië, in het Philips Stadion in Eindhoven getoond. Bondscoach Sarina Wiegman en haar speelsters werden compleet verrast door de ludieke videobelboodschap van KNVB-sponsor KPN. Hierin beloven onder anderen verschillende BN'ers de voetbalvrouwen in de aanloop naar en tijdens het WK te steunen om de titel binnen te slepen. Robin van Persie, Enzo Knol en André Hazes jr. benadrukken als een blok achter Oranje te staan.

Zij zijn niet de enige. De Leeuwinnen kunnen ook rekenen op de steun van Davina Michelle, Foppe de Haan, Suzanne Schulting, Ireen Wüst, Fresia Cousiño Arias, Frank van der Slot, Esra Neter en Bert van Marwijk. Verder wensen verschillende niet bekende Nederlanders, van jong tot oud, de voetbalsters alle succes.

De Nederlandse voetbalvrouwen vertrekken zondag naar het WK. Dat wordt van vrijdag 7 juni tot en met zondag 7 juli in Frankrijk gespeeld.

Naast hoofdsponsor van de Eredivisie is KPN sinds september 2017 ook partner van de KNVB. Als sponsor en fan van het Nederlandse voetbal steunt het Nederlandse telecombedrijf de sport in de volle breedte, van het Nederlands elftal en de OranjeLeeuwinnen tot en met diverse activiteiten bij de lokale amateurverenigingen.