CarNext verkoopt de auto van Max Verstappen

CarNext gaat na dit seizoen de Honda Civic Type R 'werk' auto van wereldkampioen Max Verstappen verkopen via CarNext.com. De auto gaat op 23 december in de verkoop voor € 33,333. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel dat CarNext hier voor heeft uitgezocht: Wings for Life from RedBull. CarNext is sinds vorig jaar sponsor van Max Verstappen

Verstappen heeft afgelopen seizoen de aangepaste auto gebruikt als zijn persoonlijk vervoermiddel om naar de F1 races te rijden. Net als de andere auto’s op het online verkoopplatform is de auto helemaal gecheckt en gerevisioneerd. De auto wordt vandaag, 14 december, onthuld. De auto gaat naar de eerste koper en CarNext zal de auto de komende dagen afleveren.

Alle opbrengsten gaan naar de ngo Wings for Life, een non-profit organisatie die in 2004 is opgericht door tweevoudig motorcross wereldkampioen Heinz Kinigadner en de oprichter van Red Bull Dietrich Mateschitz in 2004 om medische oplossingen te vinden voor ruggengraat verwondingen en dwarslaesies.

Over de verkoop zegt Max Verstappen: “Ik ben blij dat ik mijn auto voor een goed doel als Wings for Lofe kan verkopen. Om zeker te zijn dat de verkoop in geode handen is doe ik dat samen met mijn partner CarNext. Ik heb de auto voor een definitief afscheid nog een keer gereden en hoop dat hij in goede handen is bij de nieuwe eigenaar.

Lees in het aanstaande driedubbeldikke eindejaarsnummer van Sponsorreport een uitgebreid interview met Ferdi Merks, sponsormanager bij CarNext.com, over de sponsoring van Max Verstappen. Het nummer ontvangen? Kijk hier.