Energiedirect.nl haalt Romario met Carnaval naar Nederland

Energiedirect.nl haalt PSV-icoon Romario met Carnaval naar Nederland. De hoofdsponsor van PSV kroont de oud-spits drie dagen lang tot Koning Carnaval.

De Braziliaanse wereldster die tussen 1988 en 1993 uitkwam voor PSV en 98 competitie doelpunten voor de club maakte, zal onder meer met een eigen praalwagen meedoen aan de optocht in Lampegat. De komst van Romario is een ode aan PSV en haar supporters.

Als Nederlands bedrijf met een groot klantenbestand in Zuid-Nederland kent energiedirect.nl de impact van Carnaval als geen ander. Om het feest nóg mooier te maken en te combineren met PSV kwam zij al snel uit bij Romario, wiens mentaliteit als voetballer naadloos aansloot bij die van energiedirect.nl: minste kilometers, meeste goals; dan ben je slim bezig.

Om ervoor te zorgen dat de komst van de enige echte Koning Carnaval ook echt iets voor alle PSV’ers is, biedt energiedirect.nl iedereen de kans om Carnaval met Romario te vieren. Tien fans kunnen uiteindelijk zaterdag 2 maart tijdens de optocht in Lampegat mee hossen op de praalwagen van Romario. Natuurlijk is iedereen uitgenodigd om langs de route te komen kijken.

Jorrit Pijlman, marketing directeur energiedirect.nl: ‘We wilden heel graag iets speciaals doen voor de fans van PSV. Ik ben dan ook heel trots dat een van de grootste voetballers aller tijden voor Carnaval naar Nederland komt. Hij wist met zijn samba-stijl van iedere wedstrijd een feest te maken. Die samba voegen we nu toe aan de optocht in Lampegat. Samen met hem en de fans van PSV zullen we uit ons dak gaan en er een onvergetelijk evenement van maken!”.

Sportmarketingbureau Triple Double helpt energiedirect.nl bij al haar activiteiten rondom haar hoofdsponsorschap met PSV van strategie tot uitvoering.