Gamma start Goudjacht rondom Winterspelen

Bouwmarkt Gamma start op 4 februari een actie waarbij men kans maakt om een goudstaaf ter waarde van € 25.000 te winnen. De actie wordt ondersteund door mediapartner Talpa. Mark Tuitert is spelleider.

Bij Gamma Goudjacht maakt men kans op het winnen van een goudstaaf ter waarde van € 25.000. Ergens in Nederland ligt deze goudstaaf verstopt. Om deelnemers te helpen in de zoektocht geeft Gamma elke dag een hint om dichter bij de locatie te komen. Wie het eerste de goudstaaf vindt heeft gewonnen.

De deelnemers worden in de zoektocht ondersteund door spelleider Mark Tuitert en de door Gamma gesponsorde schaatsers Sjinkie Knegt, Suzanne Schulting, Kjeld Nuis en Dai Dai N’tab. Mediapartner is Talpa. Elke dag vanaf 08.00 uur wordt door Gerard Ekdom op Radio 10 een hint bekend gemaakt. De hint zal later ook op de website www.gammagoudjacht.nl terug te vinden zijn. Wanneer iemand de schatkist met de goudstaaf heeft gevonden, heeft hij een sleutel nodig om de schatkist te openen. De sleutel is op te halen in de Gamma.

Laurens Miedema, marketing- en communicatiemanager bij Gamma, zegt: “We geloven dat iedereen veel zelf kan doen- dat geldt voor klussers en schaatsers. Maar daar heb je wel wat ondersteuning bij nodig. Wij moedigen aan en helpen de schaatsers om hun doelen te bereiken. Plezier, techniek en gezelligheid staan daarbij voorop!”