Jumbo-Visma sponsor Gorillas bezorgt boodschappen op Alpe d’Huez

Wielerfans die de slotkilometers van de twaalfde Tour-etappe vandaag alvast verkennen, hoeven niet bang te zijn voor dorst of trek. Gorilla-riders bezorgen de hele dag drankjes en snacks op de Alpe d’Huez. Via deze Freakin’ Fast Mountain Delivery Service geven Team Jumbo-Visma en on-demand bezorgservice Gorillas een creatieve invulling aan hun partnerschap.

Sinds 1 juli is Gorillas co-sponsor van Team Jumbo-Visma. Om deze samenwerking op een originele manier te vieren, introduceren Team Jumbo-Visma en Gorillas de Freakin’ Fast Mountain Delivery Service. Op woensdag 13 juli, precies één dag voordat de Tour de France op de Alpe d’Huez finisht, kan iedereen die op de berg fietst, wandelt of kampeert er zijn boodschappen laten bezorgen. Koude drankjes, vers fruit en lekkere snacks worden per e-mountainbike geleverd. Een bestelling plaatsen kan via de app van Gorillas.

De finish op de Alpe d’Huez staat bekend als een oranjefestijn. De klim van 13,8 kilometer bevat maar liefst 21 haarspeldbochten en geldt als een van de belangrijkste bergritten in de Tour de France van ’22. Naar verwachting staan er morgen zo’n 15.000 Nederlanders op de berg om de renners aan te moedigen. Een groot deel van hen is nu al aanwezig en installeert zich daags voor de finish langs het parcours. Gorillas bezorgt voor deze unieke gelegenheid dan ook fan-artikelen uit de shop van Team Jumbo-Visma, waaronder petjes en shirts in het Masterpiece-design waarin de renners van Team Jumbo-Visma deze Tour fietsen.

De Freakin' Fast Mountain Delivery Service is het tweede spraakmakende winkelconcept dat Team Jumbo-Visma tijdens de Tour van ’22 lanceert. Op 30 juni, één dag voor Le Grand Départ, openden Team Jumbo-Visma en kledingpartner AGU de Masterpiece Ride-Up Shop in Kopenhagen. Dit was de allereerste kledingwinkel-op-een-fiets ooit. Tour-fans konden via een website de route van de rijdende winkel realtime volgen en deze op elk moment laten stoppen om vervolgens met korting shirts, petjes en fotokaarten uit het assortiment van Team Jumbo-Visma te kopen.