KNSB start 'We own the ice'-campagne

Onder het motto ‘We own the Ice’ stimuleert de KNSB alle Nederlanders om onze TeamNL-schaatsers de komende weken aan te moedigen en de medaillewinnaars te feliciteren.

Gisteren stapte het merendeel van de Nederlandse delegatie op het vliegtuig naar Beijing. De campagne start dan ook met een succeswens. Tijdens de Spelen wordt elke medaille gevierd met online felicitatieposts van onze landgenoten en familieleden aan onze schaatshelden.

Meedoen is heel eenvoudig. Schaatsfans uploaden hun foto op schaatsen.nl/weowntheice. Zij zien zichzelf straks samen met de medaillewinnaars op mozaïekfoto’s die Schaatsen.nl en de KNSB publiceren om ze te feliciteren als het raak is.

Jeroen Kraaij: “Nederland is hét schaatsland bij uitstek. Wij weten als geen ander wat schaatsen is en hoe je het maximaal beleeft. Daar zijn we met z’n allen supertrots op. Met deze landelijke felicitatie-actie geven we onze TeamNL-schaatsers extra energie om het felbegeerde brons, zilver en liefst goud een Oranje-kleur te geven“.

Bekijk hier de campagne