KNVB, Albert Heijn en KPN organiseren Camping van Oranje

De KNVB organiseert met partners Albert Heijn en KPN deze zomer de Camping van Oranje. Een unieke activatie gedurende het EK vrouwenvoetbal op de KNVB Campus in Zeist: slapen in de tuin van de OranjeLeeuwinnen!

De OranjeLeeuwinnen schitteren deze zomer op het EK in Engeland: WEURO22. Om de fans in Nederland een unieke Oranjebeleving te bieden, wordt er een heuse camping georganiseerd in de Zeisterbossen. Het wordt een plek waar (jonge) Oranjefans hun liefde voor de voetbalsport en de OranjeLeeuwinnen een dag en een nacht lang op een unieke manier beleven om nooit meer te vergeten.

De KNVB Campus wordt vanaf 6 juli omgetoverd tot een volwaardige camping en vindt plaats op de dagen dat de OranjeLeeuwinnen een EK wedstrijd spelen, net zo lang ze in het toernooi zitten. De Camping van Oranje is een terrein vol met oranje tentjes waar tal van activiteiten worden georganiseerd. Zo kunnen campinggasten meedoen aan allerlei voetbalactiviteiten, de VAR ruimte bekijken, FIFA spelen in de KPN E_Room en nog veel meer! Uiteraard wordt er elke campingeditie gezamenlijk naar de EK wedstrijd van de OranjeLeeuwinnen gekeken, met voorafgaand een traditionele Oranjemars op de KNVB Campus.

Actie KPN en Albert Heijn

KNVB partners Albert Heijn en KPN kijken ernaar uit om hun gasten te ontvangen op de Camping van Oranje, een initiatief van de KNVB en Tribe Sports.

Peter Lansaat, head of sponsoring Albert Heijn: "Als supporter van voetballend Nederland staan we achter de OranjeLeeuwinnen en kijken we uit naar WEURO22. We kennen allemaal de verbindende kracht van Oranje die loskomt tijdens eindtoernooien. We vieren dit Oranjefeest in Nederland op de KNVB Campus waar we gezinnen een unieke belevenis gaan bieden en met elkaar de OranjeLeeuwinnen aanmoedigen."

Mark Versteegen, directeur sponsoring KPN: "Als jarenlange partner van de KNVB steunt KPN natuurlijk ook onze Oranje Leeuwinnen tijdens WEURO22. Op de Camping van Oranje gaan we honderden trouwe KPN klanten blij maken en laten genieten van de wedstrijden van onze OranjeLeeuwinnen in een unieke setting. Met een combinatie van zelf sporten, gamen kamperen, BBQ'en entertainment en natuurlijk de wedstrijden kijken op groot scherm, zorgen we samen met Albert Heijn en de KNVB ervoor dat families die een plek op de camping hebben bemachtigd, met geweldige herinneringen naar huis gaan."

Een plek op de Camping van Oranje is exclusief te winnen bij Albert Heijn en KPN. Beide KNVB partners hebben daarvoor een actie opgezet waarmee men kans maakt op een arrangement. Meer informatie over de Camping van Oranje is te vinden op www.campingvanoranje.nl.