M line ‘sleep supporter’ KNVB

M line verzorgt de matrassen en kussen voor zowel het Nederlands elftal als de OranjeLeeuwinnen.

Als Official Sleep Supporter van Oranje wil M line ervoor zorgen dat beide teams kunnen vertrouwen op een goede nachtrust. "Voor onze voetballers is een goede nachtrust heel belangrijk voor het herstel en het leveren van topprestaties", aldus Edwin Goedhart, bondsarts van de KNVB. "Als KNVB willen we dit onderdeel zo goed mogelijk verzorgen. De matrassen en persoonlijke kussens van M line die onze selecties gebruiken, zorgen voor optimaal slaapcomfort en dragen zo bij aan de prestaties op het veld."

"We zien dat millimeters en honderdsten van seconden steeds vaker het verschil maken in topsport. Details gaan tellen en nachtrust is één van die belangrijke details, want slapen en topsport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden", aldus Pieter-Bas Stehmann, algemeen directeur M line. "Het is een onderschat onderdeel van de voorbereiding op het leveren van topprestaties. Daarom bouwde M line de laatste jaren een naam op als sponsor van verschillende Nederlandse sportploegen. Onder andere TeamNL van NOC*NSF, Kjeld Nuis en de schaats- en wielerploeg van Jumbo-Visma slapen op de matrassen van M line. Dat we ons nu ook Official Sleep Supporter van Oranje mogen noemen, daar zijn we ontzettend trots op."

Vanaf het moment dat de twee nationale selecties in Zeist arriveren om zich daar voor te bereiden op toernooien, slapen ze op M line. Zowel de spelers als de staf hebben met behulp van een proefligsessie een persoonlijk M line kussen uitgekozen, passend bij hun voorkeur, slaaphouding en lichaamsbouw. Door over een langere periode in de verschillende buitenlandse hotels hetzelfde slaapcomfort te garanderen, draagt de gewenning bij aan een optimale nachtrust.