Maradona traint Nederlands amateurteam

Ter voorbereiding op KampioensKoorts 2018, een campagne van Keuken Kampioen en FOX Sports, maken Nederlandse amateurvoetballers kans op een unieke clinic met Diego Maradona.

In het tv-programma Eretribune op FOX Sports was de oproep van Diego Maradona te zien. Ook werd er een bijzonder interview uitgezonden van Hélène Hendriks met de legendarische voetballer. Om kans te maken op deze ultieme seizoensvoorbereiding kunnen amateurvoetballers - jong en oud - zich aanmelden via kampioenskoorts.nl. "Een droomstart van Kampioenskoorts!” aldus een trotse Jaap Lankamp, commercieel directeur van Keuken Kampioen. "De Eredivisie is al begonnen en binnenkort gaan in heel Nederland ook de amateurs weer van start.Het mooie is dat iedereen dan weer kans maakt kampioen te worden. En om die kans te vergroten, organiseren we samen met FOX Sports een bijzondere clinic met deze wereldster.”

Alex Tielbeke, commercieel directeur Eredivisie Media &Marketing vult aan: "FOX Sports draagt het Nederlands voetbal een warm hart toe, op alle niveaus. Dat we amateurvoetballers nu de mogelijkheid kunnen bieden met een van de grootste voetballers aller tijden te trainen, is een geweldige kans.” Teams die mee willen doen aan de actie kunnen zich aanmelden op kampioenskoorts.nl. Het team dat de meeste stemmen binnenhaalt wint en traint donderdag 24 augustus onder toeziend oog van Diego Maradona. Teams mogen zelf bepalen hoe ze de stemmen gaan binnenhalen bij hun achterban. Aanmelden en stemmen kan tot en met woensdag 23 augustus 2017 12:00 uur. ‘s Avonds wordt de winnaar van de training bekendgemaakt op FOX Sports.

Keuken Kampioen en FOX Sports organiseerden eerder dit jaar al de campagne Kampioenskoorts. Meer dan 1.200 amateurteams in Nederland streden in deze verkiezing mee om hun kampioenswedstrijd live op FOX Sports uitgezonden te krijgen. Uiteindelijk won Be Quick Zutphen 2 deze hoofdprijs en was live te zien hoe zij het kampioenschap over de streep trokken met een 4-1 overwinning in de derby tegen FC Zutphen 4.