Nationale-Nederlanden begroet alle lopers met video

Door de Corona-pandemie konden al de fysieke hardloopevenementen waar Nationale-Nederlanden partner is het afgelopen jaar niet doorgaan. Met de video 'Niets is mooier dan de echte finish' laat Nationale-Nederlanden als Supporter van alle hardlopers zien dat men er naar uitkijkt lopers weer te kunnen begroeten op haar evenementen.

Afgelopen jaar werd er, ondanks het wegvallen van de evenementen, meer hardgelopen dan ooit. Als Supporter van alle hardlopers, heeft Nationale-Nederlanden voor al deze hardlopers, samen met Golazo, verschillende edities van het virtuele en succesvolle NN Running Day kunnen organiseren. Maar fysieke wedstrijdelementen zoals aanmoedigend publiek en het met elkaar zien van die echte finish, werden natuurlijk gemist.

Nu er langzamerhand weer plannen gemaakt kunnen worden, de inschrijvingen voor de hardloopevenementen opengaan en het er naar uit ziet dat fysieke evenementen weer door kunnen gaan in het najaar, wil Nationale-Nederlanden het wedstrijdgevoel vast oproepen en hardlopers warm laten lopen.

De begeleidende tekst is:

Een jaar lang stond de wereld stil, maar wij lopers zijn altijd blijven lopen.
Voor onze vorm, voor de lol of om ons hoofd te legen
Nog voor de zon op kwam, of als de stad ging slapen
We zijn altijd blijven lopen
Soms was het zweven. Soms zwoegen. Met een verbeten blik en spierpijn na de Kramp. We zijn altijd blijven lopen
Nog één rondje of die ene extra sprint. We zijn altijd blijven lopen
Maar toch….Ontbrak er iets...
Niets is mooier dan een echte finish.


Kijk hier de video: