Nieuwe Rabobank hockeyambassadeurs

Taeke Taekema en Naomi van As zijn de nieuwe hockey-ambassadeurs van de Rabobank.

Als Rabobank-ambassadeurs gaan Taekema en Van As clinics verzorgen en zullen ze zelf voor Rabosport.nl opnames maken van hun voorbereidingen op het Rabo EK Hockey van augustus 2009.

‘Ik ben verheugd met deze samenwerking’, aldus Taekema. ‘Rabobank is een langdurige goede partner van het hockey. Ik speel al vanaf 2000 in het Nationale Elftal met Rabobank op de borst. Het is leuk voor mijn fans dat ik ze nu zelf via Rabosport.nl een kijkje achter de schermen kan gaan geven.’ Ook Naomi van As speelt al vanaf haar debuut in Oranje met Rabobank op haar kleding. ‘Ik ben best trots op mijn ambassadeurschap’, zegt ze. ‘Rabobank is dé hockeybank en als ambassadrice kunnen de fans onze verrichtingen nog beter volgen.’

Rabobank volgt zelf ook de voorbereiding van deze twee boegbeelden en hun collega- internationals met video’s op www.rabosport.nl. Op deze site is interessante achtergrondinformatie te vinden en kunnen fans chatten met hun helden. Naast Taekema en Van As zijn Guus Vogels en Fatima Moreira de Melo ook nog steeds te volgen.

In aanloop naar het Rabo EK Hockey worden weer leuke activiteiten voor de fans georganiseerd, zoals het kiezen van een jingle door fans, de kans om ballenjongen/-meisje te worden of de mogelijkheid om met deze boegbeelden het veld te betreden tijdens de wedstrijden van oranje.

Foto: KNHB / Frank Uijlenbroek