NN & Golazo introduceren NN Running Day: Valentine’s Edition

Na vier succesvolle edities van NN Running Day met ruim 40.000 deelnemende hardlopers staat de volgende editie op 12, 13 en 14 februari in het teken van Valentijnsdag. Mister Love Robert ten Brink is voor deze speciale editie aangehaakt om deelnemers bemoedigend toe te spreken tijdens hun run en neemt hen virtueel mee naar de meest romantische steden van Europa. Inmiddels hebben al ruim 5000 deelnemers zich ingeschreven.

Zo brengt de stem van Robert ten Brink de deelnemers mee naar Parijs, de stad van de liefde, waar lopers het gevoel krijgen onder de Eiffeltoren door te lopen. Maar met evenveel gemak stappen zij in Venetië in een gondel en bezoeken ze in pittoresk Wenen onder andere de Hofbrug, het officiële keizerlijke paleis van de Habsburgers. En dat allemaal zonder echt te reizen of een paspoort nodig te hebben.

NN Running Day, het COVID-proof hardloopevenement, wordt opnieuw gratis door NN en Golazo aangeboden. Ook kunnen deelnemers zich tijdens de run laten verrassen met liefdevolle audioboodschappen van hun partner, familieleden, vrienden, collega's of toch die stille aanbidder. Dit doen zij door hun persoonlijke link te delen (5 km: 4 berichten, 10 km: 5 berichten en 14 km: 7 berichten). Ook al lopen de deelnemers individueel, zo zijn hun naasten toch dichtbij.

Met de innovatieve MyTrace app wordt een nieuwe dimensie toegevoegd aan de run. Naast het startschot, de stem van Robert, de realistische sound effects en muziek, kunnen deelnemers hun eigen starttijd kiezen en worden tijdens het lopen tussentijden en de live wave positie gedeeld. Na de finish kunnen deelnemers een selfie maken met hun virtuele medaille en deze delen via social media. Ook zien zij op het leaderboard hun tijd ten opzichte van de andere deelnemers.
Inschrijven is mogelijk via www.nnrunningday.nl

Bekijk de video van Robert ten Brink die de app inspreekt hier: https://www.instagram.com/p/CK...