Ode aan TeamNL steunt sporters tijdens Spelen in Tokyo

Nederlandse Loterij heeft samen met NOC*NSF een ode aan de sporters van TeamNL gemaakt. Chef de mission Pieter van den Hoogenband en een aantal sporters van TeamNL hebben tijdens de ontwikkeling van de ode feedback gegeven.

Dit jaar vindt het grootste sportevenement ter wereld zonder publiek plaats. Door deze ode, met Sticks en Glennis Grace in de hoofdrol, wil Nederlandse Loterij de sporters in Tokyo laten weten dat heel Nederland voor hen juicht.

“Door de stadions en het Olympisch en Paralympisch dorp galmt dit jaar minder geluid. Gelukkig is de support vanuit Nederland er niet minder om. Ik ben daarom heel blij met alle initiatieven die onze helden in Tokyo supporten”, aldus Van den Hoogenband.
Lisbeth Gruppen, Brand Manager Nederlandse Loterij, over de campagne: “Op dit relevante moment maken we zichtbaar wat Nederlandse Loterij daadwerkelijk betekent voor de sport in Nederland, passend bij de rol die we hebben in de maatschappij. We zijn ontzettend trots op de TeamNL-sporters die Nederland vertegenwoordigen in Tokyo. Met deze ode willen we hen laten zien dat, ook al zien ze ons niet, wij er toch zijn.”

De ode is vanaf maandagavond 19 juli te zien en te horen op tv, radio en social media.