Pepsi Max, Fedde Le Grand en Tomorrowland presenteren 'The Sound of Tomorrow’

Fedde Le Grand, Pepsi MAX en Tomorrowland zijn weer een stap dichter bij het uitroepen van de winnaar van ‘The Sound of Tomorrow’ van dit jaar. De vier finalisten nemen het op dinsdag 7 juli tegen elkaar op in een dj-battle voor de miljoenen volgers van Tomorrowland op Facebook, YouTube en Twitch, waarbij ze het festivalgevoel naar huiskamers in heel Europa brengen.

Aanstormend DJ talent kreeg drie weken de tijd om een set samen te stellen die het Tomorrowland-podium waardig is. Uit de duizenden aanmeldingen die volgden, selecteerde de jury vier gelukkige dj’s die doorgaan naar de finale.
De finalisten, die uit alle hoeken van Europa komen, zijn Angie Mill uit Enschede in Nederland, DJ Matti uit Skei in Noorwegen, Jil Tanner uit Berlijn in Duitsland en Rikki uit Gipuzkoa in Spanje! Hun mixen zijn nu te streamen op thesoundoftomorrow.com.

De finale wordt gepresenteerd door de elektronische dj-zusjes Mim en Liv Nervo van NERVO, ‘s werelds hoogst gerankte vrouwelijke dj-act aller tijden. Juryleden Fedde Le Grand en Dimitri Vegas zijn er ook bij, en geven feedback tussen de battlerondes door. Fedde Le Grand treedt zelf ook op samen met de winnaar van Sound of Tomorrow van vorig jaar, DJ EMPRA.

De uiteindelijke winnaar krijgt een felbegeerde podiumplek op Tomorrowland 2021, en de kans om een remix uit te brengen van Fedde Le Grands nieuwste exclusieve ‘Sound of Tomorrow’-track op zijn platenlabel Darklight Recordings.

Het lot van de vier finalisten ligt niet alleen in Fedde en Dimitri’s handen – het publiek kan live stemmen op alle drie de kanalen, dus zorg dat je dinsdag 7 juli om 16.00 uur kijkt om jouw favoriet te supporten en te genieten van twee uur muziek van de beste opkomende talenten! Als je stemt, maak je automatisch kans om kaartjes te winnen voor het virtuele festival Around the World van Tomorrowland, dat op 25 en 26 juli plaatsvindt.

Fedde Le Grand: ‘We zijn weer een stap dichter bij het uitroepen van de winnaar van Sound of Tomorrow van dit jaar! Met alle geweldige inzendingen van de afgelopen weken heb ik enorm veel zin om te zien wat de vier finalisten ons gaan brengen. De NERVO-zusjes zullen alle kijkers thuis ophypen en Dimitri Vegas en ik zullen de finalisten beoordelen – we zijn op zoek naar sterke optredens, persoonlijkheid en energie in de battlerondes. Ik kan niet wachten om te zien op wie de fans zullen stemmen…het wordt een fantastische show!’