PSV bespaart op energiekosten via hoofdsponsor

Dankzij een nieuw energiecontract met hoofdsponsor energiedirect.nl bespaart PSV liefst 140.000 euro op de jaarlijkse energiekosten. Energiedirect.nl en de regerend landskampioen ondertekenden de nieuwe overeenkomst voorafgaand aan de wedstrijd PSV-Excelsior.

Algemeen directeur Toon Gerbrands is vanzelfsprekend erg tevreden met de overstap: "Het feit dat energiedirect.nl onze hoofdsponsor is, maakt een overstap natuurlijk logisch. Het belangrijkste is echter dat we ontzettend veel besparen. Met de 100% groene stroom die energiedirect.nl ons levert, werken we bovendien aan onze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid.”

Mark van Zon, commercieel directeur van energiedirect.nl: "De sponsoring van PSV is een écht partnership. Daar hoort de energievoorziening van de club ook bij. Tegen een scherpe prijs. Want hoe minder geld PSV aan energie kwijt is, hoe meer de club overhoudt voor voetbal en daar draait het om in Eindhoven.”

Naast PSV profiteren ook de medewerkers van de club van de samenwerking met de energieleverancier. Gerbrands: "Zij hebben ook een speciaal PSV-aanbod gekregen, waardoor zij jaarlijks goedkoper uit zijn. Dat loopt per huishouden op tot honderden euro’s besparing. Ik kan het onze fans en zakelijke partners daarom aanraden om ook naar de website van energiedirect.nl te gaan. Dat loont de moeite absoluut.”

De komende jaren gaan PSV en energiedirect.nl tevens verder met elkaar samenwerken op het gebied van energieverbruik om zo nog meer besparingen te realiseren.