Team AH – Zaanlander in wintercampagne Albert Heijn

Het Albert Heijn - Zaanlander schaatsteam heeft samen met supermarktmanager Ilse en haar gezin een prominente rol in de nieuwe TVC voor de wintercampagne van Albert Heijn. De kern van de campagne zijn lekkere winterse gerechten op een makkelijke en betaalbare manier.

De commercial volgt op het sportieve succes van het team van afgelopen weken waarin het team met o.a. Marijke Groenewoud en Irene Schouten prachtige resultaten heeft geboekt met meerdere nationale titels en Europese titels op de langebaan, winst van het nationale kampioenschap marathon, winst van meerdere marathons op kunstijs en deze week 2 overwinningen op natuurijs. Het team zal zich komende weken gaan voorbereiden op de WK Afstanden in Calgary en het WK Allround in Inzell.

De link met het team wordt in de campagne verder gezicht middels een promo op de Zaanlander Kaas rookworst (week 5) en Zaanlander kaas (week 3). Daarnaast is er van week 3 t/m 6 een on-pack winactie met kans op een exclusieve clinic en tickets voor het NK Allround & Sprint in Thialf. Deze wordt aangejaagd in onder andere de Bonusfolder en de infodeal. Op social zal Irene Schouten in week 5 met Bart & Ilse een mooie rol vervullen en in Allerhande 1 is haar favoriete stamppot te zien . Het recept is te vinden op www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1199340/boerenkool-met-zaanlander-rookworst-en-spekjes-van-irene-schouten.